'BREAKING AMISH'

OD AMIŠKE PASTIRICE DO MODELA Zahvaljujući reality showu postala zvijezda golišavih editorijala

 Screenshot/YouTube

'Breaking Amish', reality show koji prati mlade iz zajednice Amiša jednoj ljepotici donio je budućnost o kakvoj nije mogla ni sanjati.

Naime, djevojka imena Kate Stoltz odrasla je u strogoj zajednici Amiša, a pojavom TV kamera u njezinom život, svijet joj se potpuno promijenio. Na televiziji su je zapazili modni agenti te je postala model.

Moderni život započela je prije dvije godine, a dotad je bila sasvim tipična djevojka iz amiške zajednice koja je nosila duge haljine i brinula se o kravama.

No, sad je sve svoje obveze zamijenila poziranjem pred fotoapartima. Njezini prijatelji priznaju kako im je u početku bila čudna, ali sad su se naviknuli na nju baš kao i ona na njih.

'Da svom tati pokažem fotografiju u donjem rublju, on bi je spalio i rekao mi da ću završiti u paklu. Amiši misle da je manekenstvo najgore što žena može raditi. Za njih je to samo prešetavanje po pistama i obična taština', rekla je djevojka.

Kate već ima i planove za budućnost. Osim što planira biti prva osoba u obitelji koja će završiti fakultet, planira se pojaviti u još jednom reality showu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 23:38