PREPOZNAJETE LI JE?

OVA SKROMNA DJEVOJČICA DANAS JE JEDNA OD NAJBOGATIJIH ŽENA U ENGLESKOJ Božiću se jednako veseli i danas, a tatinim novcem kupuje darove bolesnoj djeci

 INSTAGRAM

Starija kći vlasnika Formule 1, Bernieja Ecclestonea, čije se bogatstvo procjenjuje na oko tri milijarde dolara (oko 20 milijardi kuna), na Instagramu je objavila božićnu fotografiju iz djetinjstva.

Na njoj je Tamara Ecclestone neprepoznatljiva - kose svezane u visoki rep i sramežljiva osmijeha sjedi u krilu Djeda Božićnjaka, a u ruci ponosno drži njegov dar.

Iako je fotografija stara barem dva desetljeća, obožavatelji su po interijeru prepoznali da je snimljena u popularnome trgovačkom lancu Harrods u Londonu.

Mnogi su komentirali kako Tamarina kći, dvogodišnja Sophia, ima samo mamine oči, a sve ostalo je, tvrde, slika i prilika oca, Jaya Rutlanda.

Sličnu uspomenu, ali s četiri godine mlađom sestrom Petrom, objavila je i prije nekoliko tjedana.

Bogata nasljednica, koja po majci Slavici, bivšoj manekenki, ima hrvatske korijene, velika je obožavateljica Božića i svake godine s ukrašavanjem svoga doma u Londonu počne nekoliko tjedana prije samih blagdana.

Sa suprugom i kćeri obilazi sve božićne lokacije, a Djedu Božićnjaku i danas se jednako veseli kao kad je bila djevojčica.

I dok je mnogi kritiziraju zbog rastrošnosti i pitaju se radi li zapravo ikad išta osim poziranja za modne časopise, Tamara redovito sudjeluje u humanitarnim akcijama. Tako je i ove godine kupila pregršt darova, a dostavit će ih malim pacijentima dječje bolnice u Londonu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 01:36