PRESRETNA MLADENKA

PENNY, PENNY, PENNY... Glumica se udala nakon 6 mjeseci veze i u Novu godinu uplovila kao gospođa Sweeting

 Instagram

Glumica Kaley Cuoco, najpoznatija po ulozi Penny u TV seriji 'Teorija velikog praska' na Staru godinu se udala za tenisača Ryana Sweetinga.

Par je nakon 6-mjesečne veze odlučio uploviti u bračnu luku, a glumica je još prije tri mjeseca najavila svadbu.

Kako kažu, znali su da su suđeni jedno drugome i nije bilo potrebe da čekaju nekoliko godina kako bi izgovorili sudbonosno 'da'.

Par se vjenčao u Los Angelesu, a tema svadbe je bila 'vatra i led'.

Lijepa 28-godišnja glumica i dvije godine mlađi tenisač svoju afekciju ne skrivaju pa je Kaley često na društvenim mrežama ostavljala ljubavne poruke svom dečku.

Ipak, kao i svaka mladenka na dan svoje svadbe bila je jako nervozna pa je u posljednji trenutak tražila da joj svadbena torta bude u obliku psa, a osim brojnih uzvanika poput članova obitelji i prijatelja, na svadbi je bilo i nekoliko životinja. To ni ne čudi jer Kaley kao članove obitelji u brojnim intervjuima navodi svog njemačkog ovčara Dukea i čivavu Peteyja.

Zanimljivo je da je Kaley jednu od najdužih ljubavnih veza u prošlosti imala s Johnnyjem Galeckim što je trajalo dvije godine. Kako on glumi Leonarda u seriji 'Teorija velikog praska', a u njoj su također u vezi, Kaley i Johnny su to dugo skrivali.

'Jako smo dobri prijatelji. Kaley nije samo moja bivša djevojka, ona je dio mog života. Nisam prije htio govoriti o našoj tajnoj ljubavnoj vezi jer nisam htio da to utječe na naš posao. Ipak, znali smo da nismo suđeni jedno drugome, to smo prihvatili i ostali dobri prijatelji', rekao je Johnny komentirajući njihovu tajnu ljubavnu vezu za koju se otkrilo tek nedavno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 02:40