TATINA KĆI PRED OLTAROM

Petra Ecclestone: Pripremam vjenčanje iz snova

Mlađa kći vlasnika Formule 1 Bernieja Ecclestonea i Slavice Radić roditeljima je obznanila da se udaje
 SIPA

ZAGREB - Bilo je to kao ‘grom iz vedra neba’, dogodilo se u našem domu i bilo je strašno slatko, opisala je prosidbu svojeg dečka Jamesa Stunta, 28-godišnjeg britanskog poduzetnika i povremenog modnog dizajnera s kojim živi posljednje četiri godine, Petra Ecclestone, 22-godišnja mlađa kći vlasnika Formule 1 Bernieja Ecclestonea i Riječanke Slavice Radić.

Nova kolekcija

- James je najprije za moju ruku pitao mojega oca i to mu nije bilo teško, ali je bio zabrinut kada je trebao pitati mamu jer se ona prema Tamari i meni ponaša jako zaštitnički. Međutim, i to je prošlo dobro, oboje su bili oduševljeni - ispričala je Petra britanskim medijima.

Prsten još uvijek nije dobila jer se izrađuje, a dizajnirao ga je sam James Stunt. Iako je prosidba došla iznenada, Petra ne gubi vrijeme, pa je već počela planirati vjenčanje.

- Mislimo se vjenčati na jugu Francuske ili u Italiji, a bilo bi to negdje krajem kolovoza, kada na tržište izađe moja nova kolekcija torbi. Trebat ću pomoć u organizaciji vjenčanja jer sam previše zauzeta koordiniranjem rada na novoj kolekciji torbi i rada u Udruzi za oboljele od meningitisa - kaže plavokosa Petra. Da je cijela obitelj u planovima za vjenčanje (sada je Ecclestoneima vjenčanje britanske kraljevske obitelji u drugom planu), otkrila je nedavnim statusom na Twitteru i Petrina starija sestra Tamara.

Sretna zbog Petre

“Upravo sam ručala sa sestrom, njezinim zaručnikom i Omarom (nap.a. Tamarin dečko) i kovali smo planove za njihovo vjenčanje. Jako sam sretna zbog tebe, Petra”, napisala je Tamara.

Samozatajna Petra, o kojoj se, za razliku od starije sestre, rijetko može nešto pročitati u medijima, za sebe voli reći da je velik perfekcionist, kao i njezin otac Bernie.

Sve joj, i to uvijek, kaže, mora biti savršeno - i posao i privatni život. Sukladno tome vjerojatno će i kod organizacije vjenčanja paziti na svaki detalj, a isto tako je uvijek, kako je njezina majka u više navrata izjavljivala, pazila i na izbor dečka. Nikada, ističe, nije bila u vezama s “lošim dečkima”. Uvijek je bila oprezna jer nije znala zanima li ih ona ili njezin novac. Za Jamesa Stunta, za kojeg će se u konačnici i udati, Petra je sigurna da voli samo nju i da je s njom zbog onog što ona je, a ne onog što posjeduje.

- Nije sa mnom zato što se prezivam Ecclestone i zbog mojeg bogatstva. Voli me zbog mene same - istaknula je više puta mlađa Ecclestone. S Jamesom, koji je sin britanskog tajkuna Geoffreyja Stunta, u vezi je pet godina, od 2006. godine, a zadnje četiri godine žive zajedno.

Ljubav na prvi pogled

Par je upoznao zajednički prijatelj, koji im je dogovorio spoj naslijepo, a zaljubili su se navodno na prvi pogled. Tati Bernieju Petrin dečko u početku se nije sviđao jer je bio na glasu kao playboy i rasipnik, ali su ga s vremenom prihvatili i sviđa mu se, navodno, Jamesov odnos prema njegovoj mlađoj kćeri.

Iako za Petru kažu da je pristojna i dobro odgojena djevojka, britanski mediji u zadnje vrijeme nju i četiri godine stariju sestru Tamaru zbog raskošnog stila života nerijetko opisuju kao “najrazmaženije djevojke u Velikoj Britaniji”. Tome je pripomoglo i nedavno otkriće da se uskoro sa zaručnikom Jamesom seli u 14-sobnu vilu koju joj je u Chelseaju tata Bernie kupio za vrtoglavih 56 milijuna funti (sada živi u sedmerosobnom stanu od 25 milijuna funti).

Pokušala se opravdati izjavom da joj je tako velika kuća potreba za njihova četiri psa, ali samo je izazvala podsmijeh sudržavljana.

Osim što u “kućici” u kojoj sada James i ona borave (nova je u fazi renoviranja) nema mjesta za pse, Petra nije u mogućnosti ni na jednom mjestu imati svu svoju odjeću i obuću.

U sadašnjem domu, naime, odjeću za svaki dan drži u jednoj prostoriji, dok večernje toalete i svečaniju odjeću i obuću drži u drugim sobama. Situacija će biti daleko bolja u njihovu novom domu gdje će imati čak deset kupaonica, šest dnevnih soba, a ormar će se, na njeno veliko oduševljenje, protezati na cijeli jedan kat.

Koliko god se po materijalnim dobrima činilo da su Tamara i Petra razmažene, njihovi roditelji to nikada nisu dopuštali. Često su naglašavali da njihove kćeri nikada nisu imale dadilju nego ih je Slavica sama odgajala, a i smatraju da su ih naučili na rad, red i disciplinu, da same zarađuju za život i da budu skromne.

ČLANAK U CIJELOSTI PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU JUTARNJEG LISTA

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. lipanj 2024 07:24