MLAĐAHNI VLAHO

POKAZALI TRBUH U PARU Trudna Tanja Dragović pozirala s nabildanim FER-ovcem, ocem svoga djeteta

Par se jako veseli prinovi, bivša supruga Gorana Ivaniševića navodno čeka sina
 Instagram

Nakon duljeg nagađanja o trudnoći Tatjane Dragović s mlađahnim dečkom Vlahom Arbulićem, bivša manekenka pokazala je svoj trbuščić. Ona i Vlaho pozirali su zajedno na fotografiji na kojoj su oboje podigli majice i pokazali svoje trbuhe.

Uživa u trudnoći

Dok je Vlaho demonstrirao svoje čvrste i izražene pločice, Tatjana je pokazala svoj mali ispupčeni trbuh. Fotografiju je Vlaho objavio na društvenim mrežama, a vrlo brzo su dobili stotine likeova. Iako vijest o trudnoći još nisu službeno potvrdili niti demantirali, Tatjana svoj trudnički trbuh više ne skriva. Tako je tijekom vikenda posjetila jedno zagrebačko kino s prijateljicom gdje je došla ležerno odjevena, a ispod odjeće joj se također nazirao trbuščić. Svoju vezu sa 12 godina mlađim manekenom 35-godišnja Tatjana je skrivala do Nove godine kad su je zajedno proslavili u jednom beogradskom klubu.

Mladi FER-ovac

Vlaho je nakon toga objavio i njihove zajedničke fotografije na društvenim mrežama baš kao i ovaj put. Presretna Tatjana se navodno nedavno prijateljici u frizerskom salonu pohvalila kako će roditi sina, a bivšoj manekenki to će biti treće dijete jer iz braka s teniskim asom Goranom Ivaniševićem ima sina i kćer. Mladom FER-ovcu te manekenu to će biti prva prinova, ali da sad već dobro zna s djecom, često demonstrira objavljujući fotografije druženja sa svojim nećacima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. svibanj 2024 07:32