LIJEPA EVA

Polugola Eva Mendes ponovo šokirala Amerikance

Reklamu je osmislio Calvin Klein koji u Evi pronalazi inspriciju za provokaciju. Prošle godine zabranjena im je reklama za parfem
 AP Photo/Chris Pizzello

Calvin Klein i Eva Mendes ponovo su uzdrmali američku javnost. Naime, dizajner Klein, poznat po svojim provokacijama, postavio je novu reklamu s glumicom Evom Mendes u kojoj je pronašao pravu inspiraciju za svoje 'nestašluke'.

Nakon što im je prošle godine zabranjena televizijska reklama za Kleinov parfem Secret Obsession u kojoj se Eva pojavljuje gola, poznati je modno-glumački par reklamom za donje rublje iznova isprovocirao burne reakcije američke javnosti.

Na reklami, postavljenoj na golemi jumbo plakat u newyorškoj četvrti SoHo, lijepa se glumica u donjem rublju privija uz manekena dok mu jednom rukom pokušava skinuti bokserice.

Reakcije javnosti su podijeljene oko nove Klein-Mendes reklame. Dok ju neki smatraju pornografijom, drugi se ne žele što opet imaju pogled na razgolićenu Evu. No, dok se oni svađaju, Klein zadovoljno trlja rukama jer uspio dobiti publicitet kakav je htio.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 03:38