SRAZ GLAZBENIH DIVA

Polugole Beyonce i Lady Gaga mašu oružjem u spotu

Iako se samo do prije nekoliko mjeseci nagađalo o navodnoj netrpeljivosti dviju zvijezda, Beyonce i Gaga su još u listopadu snimile spot
 YouTube

Dvije svjetske glazbene dive koje 'metu' konkurenciju u svojim glazbenim stilovima, Beyonce i Lady Gaga, odlučile su udružiti snage i zajedno snimiti spot. Djevojke će raditi na obradi Beyoncine pjesme 'Video Phone', a svaka će u novi 'remix' unijeti dio svojeg žara.

Iako se samo do prije nekoliko mjeseci nagađalo o navodnoj netrpeljivosti dviju zvijezda, Beyonce i Gaga su još u listopadu snimile spot u jednom newyorškom studiju, navodi izvor blizak članovima produkcije video spota.

- Cijelo je snimanje prošlo u maksimalnoj tajnosti i tišini, a i osiguranje je bilo toliko čvrsto da nitko nije mogao izaći iz studija dok spot nije bio gotov - objašnjava izvor, a prenosi portal Just Jared.

Dodaje i kako je svaka djevojka imala svoj styling. Beyonce je tako nosila pernatu haljinu, a Lady GaGa nešto sasvim divlje, navodno bijeli triko, bijele rukavice i žute štikle. Također, djevojke se pojavljuju u više odjevnih kombinacija, a ne rijetko se mogu vidjeti plastični pištolji, puške te motori, kao i neobični plesači koji umjesto glava imaju kamere.

Novom obradom svog hita 'Video Phone', Beyonce nastavlja uspješan niz suradnje s drugim pjevačkim zvijezdama. Nakon što je plesala trbušni ples sa latinoameričkom seks bombom Shakirom, na red je došla Lady Gaga. Jedva čekamo vidjeti tko je slijeći na Beyoncinom popisu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. svibanj 2024 06:42