PRATIO IH

POTRESNA ISPOVIJEST BENA AFLLECKA 'Ludi obožavatelj mi je uhodio djecu i htio ih ubiti dok su bili u školi'

Jedan opsesivni obožavatelj upao je u školu djece Bena Afflecka, a policija je na svu sreću, stigla na vrijeme
TOPSHOTS Argo director Ben Affleck accepts the Oscar for Best Movie onstage at the 85th Annual Academy Awards on February 24, 2013 in Hollywood, California. AFP PHOTO/Robyn BECK
 AFP

Glumac Ben Affleck u nedavnom intervjuu otkrio je potresnu intimnu priču. Ben je ispričao kako ga je jedan fan opsesivno pratio, a da bi se približio njemu i njegovoj djeci, pridružio se paparazzijima koji su fotkali njegove klince kad su išli iz škole.

'Pogrešno je i odvratno stalno pratiti nečiju djecu stalno pa onda uzimati njihove fotke i prodavati ih za novac. A i to djecu čini manje sigurnima. Prije su stalno fotkali naše klince dok su išli iz vrtića, a taj luđak koji je prijetio da će ubiti mene, moju ženu i pokušao doći do naše djece pojavio se u njihovoj školi, ali je na svu sreću na vrijeme uhićen', ispričao je Ben.

'Bio je među paparazzijima i oni nisu znali da je to čovjek koji nam je prijetio ubojstvom. To me jako razljutilo', rekao je.

Ben kaže i kako je njegov posao, kao ocu te djece, zaštititi ih od opasnosti. 'Tragično je to što ljudi koji vide slike naše djece u novinama misle da je to slatko, a to je zapravo jako opasno', objasnio je Affleck.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 04:15