IVANA ROŠČIĆ

POZNATA GLUMICA U SRETNOM IŠČEKIVANJU Lijepa Splićanka na proljeće će postati mama

Filmska i kazališna glumica sa zaručnikom Markom Balićem (34) kupila je prije dva mjeseca stan u središtu Zagreba. Sve je spremno za dolazak njihova prvog djeteta
 Nina Đurđević

Ivana Roščić (36), članica stalnog ansambla kazališta Gavelle, trudna je sa svojim zaručnikom, grafičkim dizajnerom Markom Balićem (34), a dolazak djeteta očekuje se u proljeće.

Omiljeni izlasci

Sretni par prije dva mjeseca kupio je stan u središtu Zagreba pa je sve spremno za dolazak prinove.

Ivana Roščić i Marko Balić prethodnih godina često su prisustvovali filmskim premijerama kako stranih, tako i domaćih filmova, i otvaranjima filmskih festivala u regiji. Odlazak u kino jedna je od omiljenih aktivnosti koje glumica prakticira u slobodno vrijeme. Dizajner Balić dolazio je glumici dati podršku na premijerama predstava u kojima je sudjelovala u svome matičnome kazalištu.

Kazališne obaveze

Ivana Roščić u ranoj je fazi trudnoće pa i dalje ispunjava sve obveze koje ima u kazalištu: igra u predstavama “Fine mrtve djevojke”, “Osmi povjerenik”, “Tri sestre”, u predstavi Teatra ITD “Mrzim istinu” te u “Aleksandri Zec” riječkog HKD Teatra koja je ovaj mjesec na BITEF-u dobila Grand prix.

U novim premijerama, kako doznajemo, ne planira sudjelovati. Ivana Roščić rođena je 1978. godine u Splitu i kao mala uopće nije sanjala da će biti glumica. Mislila je da će biti plesačica ili klizačica na ledu, možda medicinska sestra.

Zapažene uloge

No, sve se promijenilo kad je u kinu pogledala film “Lomeći valove” i Emu Watson kako tumači Bess McNeil.

U Gavelli je Ivana Roščić od 2007., a na velikom je platnu debitirala ranije, 2004. kada je odigrala zapaženu ulogu u filmu "Ta divna splitska noć" Arsena A. Ostojića. Od njezinih zadnjih filmskih uloga ističe se ona u filmu B.Jelčića “Obrana i zaštita”.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. ožujak 2024 17:47