PITTOVA BOLJA POLOVICA

PREDSJEDNICA ANGELINA JOLIE? 'Otvorena sam prema ideji da se ostavim glume i uđem u svijet politike'

US actor Brad Pitt (R) and actress Angelina Jolie arrive on the red carpet for the BAFTA British Academy Film Awards at the Royal Opera House in London on February 16, 2014. AFP PHOTO / ANDREW COWIE
 ANDREW COWIE/AFP / Andrew Cowie

Glumica Angelina Jolie pozirala je za naslovnicu novog izdanja časopisa Vanity Fair, a povodom toga dala je i jedan od rijetkih intervjua.

Zvijezda Hollywooda smatra kako joj glumačka karijera stoji na putu ostvarenja drugog životnog sna - politike. Angelina je odlučna u tome da je jednog dana gledamo na nekoj političkoj poziciji, bilo da će na nju biti izabrana ili će joj pak ta pozicija biti dodijeljena.

'Kad radiš kao humanitarac, svjestan si da moraš razmatrati i opciju uključivanja u svijet politike. Jer ako zaista želiš ostvariti ekstremne promijene, onda imaš i neku odgovornost', komentirala je Angelina te dodala: 'Ali ja iskreno ne znam koja bi moja uloga bila korisnija - svjesna sam posla od kojeg živim i bez kojeg bi sve ono što radim u humanitarnom smislu bilo manje moguće.'

No, na pitanje kakav je njezin stav o tome da glumu ipak zamijeni političkom karijerom, Angelina kratko odgovara: 'Otvorena sam prema toj ideji.'

Osim uspješne glumačke karijere, Angelina je poznata i po svom velikom humanitarnom angažmanu kao istaknuta ambasadorica UN-a.

Osim o svojoj karijeri, uspješna glumica progovorila je o životu sa suprugom Bradom Pittom, s kojim se vjenčala u kolovozu, te s kojim ima šestero djece.

'Lijep je osjećaj biti u braku. Naša djeca ne očekuju da se nikad ne svađamo, ali su nas natjerali da im obećamo da ćemo se uvijek ispričati jedno drugome. I mi se toga držimo', otkrila je Angelina.

Nakon svadbe u kolovozu te kratkog medenog mjeseca, glumica i njezin suprug ponovno rade punom parom. Nakon što je radila na režiji filma 'Unbroken', posvetila se filmu 'By The Sea' kojeg režira te u njemu glumi zajedno s Bradom. To je njihov prvi zajednički film još od 2005. godine kad su glumili u hitu 'Gospodin i gospođa Smith'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 08:15