INTERVJU ZA STUDIO

PRELIJEPA VODITELJICA Korana Gvozdić: 'Maštala sam da postanem stjuardesa, ali se jako bojim letenja'

Maštala je o tome da postane stjuardesa. No, to se baš nije moglo ostvariti jer se boji letenja. Pa se probila kao model i voditeljica, a danas radi u jednoj marketinškoj agenciji i redovito obilazi sva društvena događanja

Korana Gvozdić funkcionira po sistemu - što više ima obaveza, to je bolje vremenski organizirana. Već je njezina teta u vrtiću shvatila da ima viška energije. Predložila je njezinoj majci da se počne baviti plesom pa je tako Korana s pet i pol godina počela plesati u plesnoj skupini Tihane Škrinjarić. Maštala je o tome da postane stjuardesa ali kako joj se u međuvremenu pojavio strah od letenja, odustala je tog zanimanja.

Danas ova 31-godišnja djevojka iza sebe ima karijeru modela, bila je voditeljica na RTL Televiziji, dvije je godine radila na CMC-ju, snimala je advertorijale za jednu našu banku, a paralelno s televizijskim poslovima posljednje tri i pol godine radi u jednoj agenciji koja je najviše usmjerena na trade marketing.

- Nakon što sam kao model snimila veći broj kampanja, odlučila sam se prijaviti za posao voditeljice na RTL Televiziji. Bilo je to prije osam godina. Ispunila sam kupon iz jednog našeg magazina i vrlo brzo sam pozvana na audiciju. Bez obzira na poslove na televiziji, uvijek sam govorila da bih željela imati neki ‘normalan’ posao, a televiziju ću paralelno gurati ako to bude moguće - kaže nam ova prelijepa djevojka, koja je već nešto više od godine dana u sretnoj vezi s voditeljem Ivanom Šarićem. Upitali smo je kakvi je muškarci inače privlače.

- Privlači me muškarac koji je duhom jak, koji zna biti oslonac i podrška kada treba, koji je istovremeno ljubavnik i najbolji prijatelj, koji se nasmije kada napravim neku glupost i samo me zagrli, koji mi izmami osmijeh kada sam ljuta na cijeli svijet. Ivan je sve to. Da nema te karakteristike, ne bismo ni bili tu gdje jesmo - priča Korana i priznaje da si je nekad u šali govorila da će sa 30 godina imati dvoje djece, a danas samo mašta o tome da jednog dana ima obitelj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 02:38