ODLAZAK VELIKANA

Preminuo Ševa iz Noćne more, uzrok smrti nepoznat

ZAGREB - Zvonimir Levačić, Ševa iz Noćne more, koji je u kasnim noćnim satima duhovitim komentarima zabavljao gledateljstvo, preminuo je u noći s utorka na srijedu. Uzrok smrti je nepoznat stoga je njegovo tijelo prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku, gdje će se napraviti obdukcija, piše portal Zagrebancija.com .

- Danas je pronađen u svome domu na Pešćenici. Cijela ekipa Noćne more jako je žalosna i jako će nam nedostajati naš ministar obrane Republike Pešćenice. Već nekoliko tjedana nije bio u emisiji zbog bolesti, a sinoć mu je na vrata došla Hitna pomoć - kazao je Željko Malnar.

Dodao je i kako je Ševa bio jako tvrdoglav te da je odbijao otići u bolnicu zbog čega se, na koncu, dogodilo najgore.

Malnar, Ševin dugogodišnji suradnik, napominje kako je uzrok smrti vrlo vjerojatno zatajenje srca ili jetre jer ih Ševa nije štedio tijekom godina. Njegov je alkoholizam došao na naplatu.

Viješću o odlasku 'ministra obrane Republike Pešćenice' šokiran je ostao i Perko Kovačević koji navodi kako je bio u vrlo dobrim odnosima sa Ševom.

- Bio sam dobar sa Ševom, čak sam nekoliko puta i gostovao u Noćnoj mori. On je bio stvarno poseban čovjek, neobičan i dobar. Bilo mi je jako žao kad sam čuo za njegovu smrt – zaključuje Pero Kovačević za portal Zagrebancija.com .

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 23:16