NIKOME NIJE JASNO

PROCURILE UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE PREMINULE GLUMICE Prijatelji se pitaju: 'Ako se Mala nevjesta zbilja ubila, zašto ima modrice?'

 Instagram

Smrt glumice Pratyushe Banerjee, hrvatskoj javnosti poznate po ulozi u seriji 'Mala nevjesta', šokirala je televizijsku industriju.

Otkako je preminula pojavila su se brojna nagađanja o njezinoj smrti. Iako je prema policijskom izvješću Pratyusha počinila samoubojstvo vješanjem, njezini bliski prijatelji uvjereni su da to nije tako.

Jedan od njih je i producent Vikas Gupta koji je u utorak na Facebooku podijelo šokantne fotografije mrtve glumice sa sprovoda na kojima se vidi da Pratyushe ima modrice.

Vikas je uz fotografiju napisao i poduži tekst.

- Kao i svi ostali, mislio sam da je to prvoaprilska šala. Sam s Piyinim tijelom bio sam sat vremena. Cijelo vrijeme sam mislio kako će ustati. Pa to je Pratyusha Banerjee, jedna od najvećih indijskih televizijskih zvijezda, a sad leži mrtva i nikoga nema pored nje - napisao je. U postu je potvrdio ono što se nagađalo nakon njezine smrti.





An Open Letter To Mumbai Mirror Sanyukta Iyer MumbaiMirror.com Mumbai MirrorWhen Being Called Superman becomes an...

Posted by Vikas Gupta on Tuesday, April 5, 2016




- Dok su ostali pristizali, a njezin dečko Raul nije bio prisutan, pričali smo o njoj i svemu što je prolazila. Shvatili smo da smo bili sebični jer smo svi znali da je u lošoj vezi, a po tom pitanju nismo ništa učinili. Tijekom njezinog sprovoda, svi smo primjetili modrice na njezinom licu. Bile su to moderice na nosu i obrazima. Odlučili smo je fotografirati - napisao je.

Dodao je da su sve informirali o ožiljcima na njezinom licu, o kasnom noćnom pozivu koji je uputila prije nego što je pronađena mrtva, o trenucima kad je molila da je se izvuče iz veze u kojoj je bila, ali i o pozivu djevojci s kojom ju je, kako kažu, varao dečko Rahul Raj Sing.

- Zanima nas odakle tragovi na njezinom licu ako se objesila kako nam kažu. Rahul i Piya nisu bili u sretnoj vezi kako se pisalo, a djevojka u sretnoj vezi ne odlučuje se na ovakav čin - napisao je na Facebooku Vikas Gupta.

Suprotono ovome, proteklih dana pisalo se da je Pratuysha planirala vjenčanje s Rahulom za kojeg se sumnja da je kriv za njezinu smrt.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. svibanj 2024 21:24