DRAMA NA BBC-u

PROTIV CLARKSONA SE OKRENUO I STIG 'Jeremy je briljantan, ali iskreno, on uopće nije potreban Top Gearu'

LONDON, ENGLAND - JUNE 01: Jeremy Clarkson arrives at the UK Premiere of Senna at The Curzon Mayfair on June 1, 2011 in London, England. (Photo by Gareth Cattermole/Getty Images for Universal)
 Gareth Cattermole/GETTY IMAGES / 2011 Getty Images

Bivši Top Gearov misteriozni testni vozač pod nazivom The Stig, Ben Collins, izjavio je kako će se popularni britanski show nastaviti snimati sa ili bez suspendiranog voditelja Jeremyja Clarksona.

Collins je 2010., nakon osam godina u Top Gearu, napustio emisiju također nakon svađe s BBC-jem, tvrdi da gledatelji vole ovu emisiju iz različitih razloga, te da to ne može biti samo zbog jedne osobe.

- Top Gear ima ogroman ugled i Jeremy je svakako zaslužan za to jer ima sjajnu karizmu, on je nezaustavljiva sila, rekao je za časopis Radio Times.

- Slično je s franšizom Jamesa Bonda, mijenja se i ide dalje. Top Gear će uvijek postojati i biti uspješan jer ga gleda milijun ljudi. Stvari će se razriješiti na ovaj ili onaj način, rekao je.

U tijeku je istraga na BBC-u o nedavnom incidentu zbog kojega je vodstvo britanske TV kuće odlučilo da neće emitirati tri epizode 'Top Geara' i zbog toga već gubi milijune.

Jeremy Clarkson, suvoditelj “Top Geara” i jedna od najvećih legendi britanske televizije, tijekom karijere je imao sijaset skandala koji ga nisu koštali posla, ali bi sada mogao dobiti otkaz na BBC-ju zbog jednog bifteka.

Svađu je navodno inicirao Clarkson nakon što je u jednom hotelu, nakon cjelodnevnog snimanja, umjesto željenog odreska za večeru dobio hladnu platu. Jedan od producenata “Top Geara”, 36-godišnji Oisin Tymon, obavijestio da je kuhinja zatvorena. Prema tvrdnjama svjedoka, Clarkson je, kažu svjedoci, poludio. Izderao se na Tymona, a navodno ga je i udario.

Sukob isprva nije prijavljen nikome, a snimanje je nastavljeno idući dan. Voditelj je naposljetku priznao da je bilo “koškanja i naguravanja”, ali je odlučno negirao da je udario Tymona. Bez obzira na to, suspendiran je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. svibanj 2024 21:17