GOTOVO BLIZANKE

Razlikujete li Carey Mulligan i Michelle Williams?

Ponekad gledatelji miješaju glumce koji nalikuju jedan drugom, no još je gore kad ti isti glumci krenu u opako kopiranje izgleda.

Na ovogodišnjem filmskom festivalu u Cannesu dogodila se prava zbrka među novinarima. Naime, 24-godišnja Britanka Carey Mulligan, zvijezda filma „' Sve o jednoj djevojci“, stigla je u taj francuski grad kako bi u petak 14. svibnja nazočila projekciji filma "Wall Street Money Never Sleeps".

Četiri dana kasnije fotografi su ostali zbunjeni. Crvenim tepihom prošetala je njezina starija američka kolegica Michelle Williams, koja je s novopečenom kratko ošišanom plavom kosom izgledala gotovo identično kao Carey, djevojku koju je modna urednica „Vogue“ Anna Wintour proglasila „novom zvijezdom“, a časopis „Vanity Fair“ ju je stavio na naslovnicu prošlog broja proglasivši je „djevojkom koja tek dolazi.“

Nije jasno tko koga kopira, no obje djevojke visoko kotiraju u glumačkom svijetu. Michelle Williams pamtimo po tinejdžerskoj seriji "Dawson's Creek" i filmu „Brokeback mountain“, za koji je osvojila Oscara, dok je Carey Mulligan našoj publici postala poznata tek s prošlogodišnjim filmom „Sve o jednoj djevojci“, za koji je zaradila nominaciju za zlatni kipić. Uskoro ćemo ju gledati u remaku filma "My Fair Lady" gdje će glumiti Elizu Doolittle, lik kojeg je originalno utjelovila slavna Audrey Hepburn.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. svibanj 2024 22:29