NEMA ŠALE

FOTO I VIDEO: JE LI OVO SET KULINARSKOG SHOWA ILI CARINSKA KONTROLA? Pogledajte kakvim je strogim metodama Špiček natjecateljima unio strah u kosti

 Promo RTL

Natjecatelji RTL-ova showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' u srijedu će proći strogu kontrolu svojih radnih jedinica. Tomislav Špiček u ulozi graničnog inspektora obilazit će stol po stol te otvarati ormariće i ladice kako bi se uvjerio da kandidati koriste baš sve namirnice za jela - jer na setu nema mjesta za razbacivanje hranom. I dok će većina u timu 'Grad' tvrditi da su sve iskoristili, Špiček će u timu 'Selo' ipak pronaći dosta toga skrivenoga!

Novi zadatak natjecatelja jest pripremiti dva bezmesna jela u 75 minuta, i to s namirnicama koje iz trgovine donesu Natali i Hrvoje te Moira i Zdravko. Odabrana četvorka nije bila skromna jer su prilikom kupnje u ruke uzimali sve što su vidjeli. Na stolu natjecatelja tako je nastao totalni kaos u obliku hrpe svakojakog povrća koje natjecatelji kod kuće najčešće serviraju kao prilog mesu.

Promo RTL

S obzirom da kandidati moraju poštivati zadatak i iskoristiti apsolutno sve što su kupili, u timu 'Selo' nastat će panika jer su im Natali i Hrvoje donijeli čak i previše namirnica. Natjecatelji će višak lukavo pohraniti u ormariće svojih radnih jedinica, misleći da će tako uspjeti zavarati žiri. No, Špiček i Željka Klemenčić će ih preduhitriti.

Promo RTL

- Otvorite, molim vas, vaše ormariće da vidim što sve imate skriveno unutra! Znate da sve namirnice iz dućana morate iskoristiti, ali dobili ste ih i previše. Znam da kandidati ne mogu potrošiti kilu palente, ali uzmeš koliko ti treba, ostatak zamotaš, staviš sa strane jer će se kad-tad potrošiti. Nisi to bacio, nisi rasipao… Tako se treba odnositi prema namirnicama - objasnio je Špiček i ljutito krenuo u inspekciju seta showa te natjecateljima unio strah u kosti.

Promo RTL

I Željki se takav stil šopinga nije svidio.

- Nije bilo načina da se sve te suvisle namirnice iskoriste. Da, dio namirnica se lako mogao iskoristiti, no natjecatelji ih nisu koristili zbog manjka iskustva, primjerice s batatom, daikonom, crnom rotkvom… A dio toga je jednostavno ugrabljen u dućanu totalno neplanski, u strahu da neće biti dovoljno za sve natjecatelje - komentirala je Klemenčić.

Mogu li natjecatelji napraviti ukusno jelo bez mesa? I kakve će biti kazne za natjecatelje koji su skrivali hranu? Odgovore doznajte u novoj epizodi kulinarskog showa u srijedu u 21 sat na RTL-u.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 18:37