SUPERTALENT

ISPOVIJEST MLADIĆA KOJEG JE BRUTALNO ISKRITIZIRALA MARTINA TOMČIĆ Skromni maturant bubnjeve svira od osme godine: 'Ma nije ona mislila ništa loše'

 Screenshot/NovaTV

Osamnaestogodišnji Roko Dubravica iz Stankovaca obožava svirati bubnjeve. Kažemo svirati, jer njegova bubnjarska sola nisu za svačije uši i nekome mogu zvučati kao prava zvučna agresija. Ili kakofonija, kako je to, čini se, doživjela i članica žirija Martina Tomčić u prvoj epizodi nove sezone popularnog showa Supertalent na Novoj TV, piše Zadarski.hr.

Njezin žestoki komentar Rokova energična nastupa izazvao je buru mahom negativnih komentara na društvenim mrežama. Gledatelji zamjeraju opernoj pjevačici i učiteljici pjevanja da je istupila s potpuno neprimjerenim primjedbama, pa su na njezinu adresu istresli brdo uvreda i zamjerki.

- Neosporno je tvoje umijeće, međutim, ja u ovoj tvojoj vrsti izražavanja ne pronalazim ništa lijepog. Dapače, osim što me ovo čini krajnje nervoznom, imam sad nakon ove tri minute i malo blaži poriv za povraćanjem – kazala je Roku Martina Tomčić.

Roko Dubravica je maturant Elektrotehničke škole u Šibeniku i od svoje osme godine svira solo bubnjeve. Ljubav prema glazbi naslijedio je od oca koji također svira bubnjeve, a nas je zanimalo kako je primio komentar članice žirija, ali i reakcije javnosti koja je nakon nastupa većinom stala na njegovu stranu.

- Već sam nastupio na Supertalentu 2010. godine kao desetogodišnjak, a opet sam se prijavio jer mi je u sjećanju ostalo dobro iskustvo i zbog toga što želim popularizirati sviranje bubnjeva. Što se tiče komentara, mislim da Martina Tomčić nije mislila ništa loše. Ona nije komentirala moje sviranje već svoj ukus, a kao što znamo, o ukusima se ne raspravlja - objasnio je Roko, koji uz bubnjeve svira harmoniku, i to u dva orkestra, Pirovačkom i Stankovačkom.

- Ne, nije me pogodio njezin negativni komentar. Komentara će uvijek biti, a meni ovo ostaje dobro i pozitivno iskustvo – kaže skromno Roko, koji je unatoč Martininu komentaru prošao dalje i sada se priprema za kvalifikacije za ulazak u polufinale.

- Ne mogu vam otkriti s kojom ću skladbom nastupiti. Mogu vam samo reći da će to biti nešto novo, dosad neviđeno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 06:43