INSPIRACIJA MNOGIMA

KATARINA IZ ŽIVOTA NA VAGI USPJEŠNO SVLADALA IZAZOV I OTKRILA TAJNU MRŠAVLJENJA 'Traperice iz osnovne škole zakopčane prvi put nakon puno godina!'

 
 Facebook

Tajna finalistica RTL-ovog reallity showa 'Život na vagi', Katarina Rožanković, uspješno je svladala izazov koji si je sama postavila prije dva mjeseca.

Naime, cilj joj je bio do svog rođendana, 25. srpnja, zakopčati tregerice koje je nosila u osnovnoj školi.


'Ono kada mi moja mama iz ormara izvuče hlače koje sam nosila u petom ili šestom razredu osnovne škole prije XY godina. Obožavala sam ove hlače i stalno ih nosila. Jučer sam ih probala i sama sebi zadala zadatak da ću ih zakopčati do svojega rođendana koji je 25.7. Znači imam dva mjeseca. Ako želite sa mnom izvucite neke svoje stvari koje vam je želja obući, poslikajte se i krenimo. Ja se neću vagati niti mjeriti, baza su mi samo moje hlače. Krenimo', napisala je Katarina u svibnju i priložila dvije fotografije u starim tregericama.

Bivša natjecateljica 'Života na vagi' sinoć je, dva dana prije roka, pokazala rezultat.

- Izazov riješen! Traperice zakopčane prvi put nakon puno godina. Dokaz da kada si sve posložite u glavi uz trud, disciplinu i upornost, sve se može. Sada novi ciljevi i nove želje. I da, nisam mogla izdržati još 2 dana pa sam odlučila danas podijeliti s Vama. Hvala Vam svima na svim porukama potpore, što pismene sta osobne! Ja to mogu, ja to hoću!!!! Samo jako ili nikako!!!! - poručila je Katarina.

Obožavatelji su joj čestitali na uspjehu.

- Svaka čast, samo tako dalje! - pisali su joj, a neki su komentirali kako im je ekipa iz 'Života na vagi' velika inspiracija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 23:17