TRI, DVA, JEDAN - KUHAJ!

NI KRIVE NI DUŽNE POPILE JEZIKOVU JUHU ZBOG TUĐEG RECEPTA Špiček ironičan, Pažanin ostao bez teksta: 'Ranit ću se… Ne znam što bih komentirao'

 Promo

Pet parova koji se natječu u showu “Tri, dva, jedan-Kuhaj!” u utorak navečer pripremali su jela po receptu svojih “protivnika”, odnosno para koji je u okršaju dan ranije bio bolji od njih.

Tuđi recepti zadali su glavobolju kandidatima koji ih nikada prije nisu pripremali, a najviše problema su s tuđim receptom imale Sara i Anna.

„PIK vam je napravio kobasice, a vi ste ih dobro priredili, Varaždinci su vam lijepo zelje naribali, vi ste ga dobro priredili, i batat je lijepo u zemlji izrastao, vi ste ga ogulile i super napravile“, kazao je pomalo ironično Tomislav Špiček. Cure su dobile Arsenov i Željanov recept, a tijekom 75 minuta su morale pripremiti kobasice s kiselim zeljem. Jelu su kao prilog dodale i pire od batata.

„Njih su dvije cijeli sat trebale nešto raditi, a dobile su gotovu kobasicu i narezani kiseli kupus“, komentirala je Željka, a Ivan dodao: „Ranit ću se…ne znam što bih komentirao. A ovaj batat ne ide uz ovo“. Iako cure nisu same birale recept, za njegovu su izvedbu dobile tek 14 bodova. Unatoč tome što je sve pripremljeno bilo ukusno i odrađeno kako treba. „Glupo se osjećam, ljuta sam kao ris“, komentirala je Sara ocjene žirija.

Promo

Dan su s najboljim ocjenama koje su ih dovele na vrh ljestvice završili Martin i Kristijan sa 54 boda, dok su na dnju ljestvice Ana i Tin s 33 boda. Lov na nove bodove kreće opet večeras u 21.15 h na RTL-u, kada kandidati imaju posljednju priliku dokopati se vrha ljestvice i prilike da se u četvrtak okušaju u duelu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 19:25