TRI, DVA, JEDAN - KUHAJ

POGLEDAJTE KAKO SE RUŽICA RASPLAKALA OD BIJESA Očajnički Špičekov vapaj: 'Ubi bože kaj ste napravili! Naše prekrasne, friške škampe ste uništili...'

 
 RTL

U utorak navečer natjecatelji su u RTL-ovoj emisiji 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' kuhali pod neviđenim stresom. Zadatak rotiranja po radnim jedinicama većinu je recepata pretvorio u fijasko na tanjuru, a najgore su prošle kandidatkinje „s mora“ koje su upropastile jelo sa škampima, te Ružica i Drago zbog žilavih telećih medaljona.

Dva natjecateljska para iz Zadra, prijateljice Silvijana i Marica te sestre Nina i Branka, pripremala su isti recept, i oba su kiksala na zadatku koji bi trebala znati pripremiti svaka Dalmatinka. Njihovi škampi u umaku od rajčice s domaćom tjesteninom digli su živac žiriju!

„Škampi su vam bili dobri, ali samo u početku. U obilasku sam vidio nešto što me jako rastužilo – namirnica, koja se ne kuha duže od 10 min, zapravo se kuhala punih 45 min! Gledajte što se sad događa s mesom! Ono se mrvi, ne može se lijepo izvaditi iz oklopa! A koristite tako skupe namirnice…“, nezadovoljno je komentirao Mate Janković, dodajući kako kod natjecatelja nedostaje znanja, i to onog osnovnog o samim namirnicama s kojima rade.

Ništa bolje nisu skuhale niti Nina i Branka, koje su svojom slijepljenom tjesteninom i oku neugodnim umakom podsjetile žiri na ptičje gnijezdo. Sestre su se pravdale da je netko drugi završio njihovo jelo, no žiri ne prihvaća opravdanja jer u ovom tjednu natjecatelji kuhaju – za tim!

„Tko god je servirao ovu tjesteninu s umakom od škampa, napravio je veliku grešku! Tjestenina se pretvorila u zabetonirano tijesto! I tko je to vidio da se škampima makne glava i od toga radi temeljac, a repovi se neočišćeni ostave u umaku? Napravili ste parodiju od jela! Naše prekrasne, friške škampe ste uništili... Ubi bože kaj ste s njima napravili!“, očajno je zavapio Špiček tijekom kušanja.

I bez obzira na teške komentare i niske ocjene žirija, Dalmatinke nisu zaplakale pred kamerama. Suzu je ispustila Ružica jer je, kako kaže, nisu ražalostile tri četvorke, već je bila bijesna i ljuta na sebe zbog nespretnog kuhanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 19:43