OGORČEN STATUS

RUŽAN OBRAČUN GLUMCA S BIVŠOMDJEVOJKOM I MAJKOM NJIHOVA SINA'Žegura je zamijenjena u rodilištu,zato mi ne dopušta da viđam sina’

‘Veza s majkom mog djeteta više ne postoji, ali postoji briga za mog potomka kojeg ne viđam’

Čudan način za rješavanje privatnih problema izabrao je dubrovački glumac Frane Perišin (55), na Facebook profilu koji ima pod imenom Frane Marovich, ogorčeno se oborio na Martu Žeguru (31), svoju bivšu djevojku i majku njihova zajedničkog djeteta, trogodišnjeg sina Andrije.

Glavni razlog za javno otkrivanje najintimnijih obiteljskih problema je činjenica da mu Žegura, bivša voditeljica na Novoj TV, a sad pomoćnica kostimografkinje u ZKM-u, ne dopušta viđanje sina. A sve to, tvrdi Perišin u svojem ljutitom postu, zato što “njegova majka nije kći svojih roditelja”. Kako kaže, Marta Žegura zamijenjena je u rodilištu.

Rješenje na sudu

- Moje pravo ime je Frane Perišin! Razlog mog obraćanja javnosti jest to što moj sin Andrija Perišin pohađa Suvag! A razlog jest razložan i logičan! On naime odrasta u potpuno neprirodnoj sredini! To jest, njegova majka nije kći svojih roditelja! Ona nije posvojena, nego je jednostavno zamijenjena u rodilištu. Njeni tzv. roditelji to znaju gotovo od njezina rođenja jer su oboje po vokaciji liječnici. Osam godina su majci mog djeteta priječili da to ispituje (ona je to saznala u 21. godini jednostavnim uvidom u krvne grupe i tek u vezi sa mnom doznali smo za biološke roditelje i braću, razlog zamjene znaju službe). Moja veza s majkom mog djeteta više ne postoji, ali postoji briga za mog potomka kojeg mi se višekratno potpuno nezakonski ne da vidjeti, ali o tom potom na sudu! Eto! Hvala! - napisao je Perišin u zbunjujućem postu.

Ovaj dubrovački glumac i Marta Žegura upoznali su se početkom 2012. Ni 24 godine razlike nisu bile prepreka vezi - Perišin je u medijima izjavljivao kako je odmah znao da će Marta biti majka njegova djeteta. Andrija je rođen 2013. godine, no par se vrlo brzo nakon sretnog događaja počeo svađati. Nakon prekida 2014. pokušavali su spasiti vezu, no u ljeto 2015. on je medijima rekao da je veza definitivno gotova.

‘Želi dobrog muža’

- Zbog obaveza, snimanja i rada na predstavama nismo puno vremena provodili zajedno. To je na neki način presudilo našoj vezi. Jednostavno smo se udaljili, čovjek se pogubi - izjavio je za jedan magazin i dodao da Marti nije ništa zamjerio.

- Ona je mlada žena i fantastična majka. Želi muža koji je uz nju dok našoj bebi izbijaju prvi zubići.

Ono što je Marta očekivala i očekuje trenutačno joj ne mogu pružiti - objasnio je.

No sada je očito promijenio mišljenje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 05:53