NA DVA METRA

'SALMA UŽIVO IZGLEDA BEZVEZE, NE BIH JE NIKAD PRIMIJETIO!' Pobjednik 'Big Brothera' o zbivanjima na setu u Rovinju: 'Pijem kavu i sve vidim...'

 
Hamdija Seferović
 Neja Markicevic / CROPIX

- Svaki dan snimaju na dva metra udaljenosti od mene, prezanimljivo ih je gledati, ipak su to velike holivudske zvijezde! - priča za Slobodnu Dalmaciju nekadašnja reality zvijezda, pobjednik "Big Brothera" Hamdija Seferović.

Naime, Hamdija u Rovinju, gdje se trenutačno snima blockbuster "Hitman's Wife Bodyguard" (preveden kao "Čuvaj me s leđa“), drži trgovinu s tekstilom i svakodnevno uživa u praćenju događanja na setu.

U Rovinju su već nekoliko dana velike zvijezde filma poput Samuela L. Jacksona (70), Salme Hayek (52) i Ryana Reynoldsa (42), koji danima na društvenim mrežama dijele svoje oduševljenje lokacijom snimanja.

- U gradu se stvorila ogromna pompa, dinamično je, sve zanima kako uživo izgledaju glumci! Vrlo su pristupačni, nasmijani... Samuelu sam prišao i zatražio fotografiju, ljubazno mi je odgovorio da se u odjeći u kojoj se snima film ne smije sa mnom slikati.

Puši u pauzama

On je onako impozantan, stvarno je pojava uživo! Pored Samuela je cijelo vrijeme njegov asistent i neka gospođa koja ga stalno prati, pretpostavio sam da mu je to supruga. U pauzama snimanja uglavnom puši cigarete - otkriva Hamdija, koji iz svoje pozicije sve prati kao na dlanu.

Salma je na Instagramu objavila fotografiju iz Rovinja na kojoj pozira u cvjetnoj haljini s raspuštenom kosom na brodu. Kako je na profilu prati skoro deset milijuna ljudi, ne čudi da je fotografiju lajkalo njih pola milijuna.

Komentari na njezin izgled uglavnom zvuče poput: "Hrvatska nikad nije vidjela ljepoticu poput tebe". Hamdiju, pak, Salma uopće nije oduševila, piše Slobodna Dalmacija.

Svi imaju dvojnike

- Nisam mogao vjerovati kad sam je vidio uživo, iskreno, puno bolje izgleda na filmu i fotografijama. Izgleda bezveze, toliko je sitna da je jedva primjetna - nije impresioniran pobjednik "Big Brothera".

- Snimali su scenu na benzinskoj pumpi, odmah do nje je restoran gdje su jeli, i glumci i njihovi dvojnici. Svi imaju dvojnike na setu, pa ih je ponekad teško razlikovati - otkriva Seferović sve, pa i to da se snima puno akcijskih scena od kojih se u gradu mogu čuti - "čudni vriskovi".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 06:40