PRIJATELJI TVRDE:

'Seve je plakala zbog šminke, a ne zbog Slavka'

 Saša Midžor Sučić/Cropix

ZAGREB - Dobro je rekao Goran Bregović: Severina Vučković naša je jedina prava zvijezda. Dovoljno je da pusti suzu i odmah završi u svim novinama.

Popravljala make up

Svoje posljednje naslovnice i novinske tekstove u kojima se nagađa je li splitska pjevačica prekinula ljubavnu vezu sa Slavkom Šainovićem Severina duguje najavi današnjeg “Exkluziva” u kojoj stoji da je zvijezda napustila TV studio usred razgovora, nakon što je iznenadila novinarku s nekoliko suza i odbila odgovoriti na pitanje o svom ljubavnom životu.

A što se zapravo zbilo? Kako doznajemo od Severinina bliskog prijatelja, tijekom razgovora njoj je doista zasuzilo oko pa se digla popraviti šminku. Što se tiče pitanja o njezinu ljubavnom životu, ona, nije nepoznato, na tu temu rijetko daje konkretne odgovore.

- Severina niti je prekinula sa Slavkom niti to namjerava napraviti. Dapače, nikad u životu nije bila sretnija nego uz njega. Njih dvoje su i sada zajedno, čekaju da stane snježna mećava u Zagrebu kako bi krenuli na planirani ručak - rekao nam je u subotu Severinin prijatelj, a da ljubav i dalje cvjeta, potvrdio nam je i njen menadžer Tomica Petrović.

‘Idealan muškarac’

Inače, Severina je s riječkim poduzetnikom Slavkom Šainovićem u ljubavnoj vezi već godinu i pol dana, a prije nekoliko mjeseci su se zaručili. Nedavno se na promociji novog broja časopisa Gloria GLAM pojavila u pratnji devetomjesečnog labradora Picassa, kojeg joj je poklonio upravo Slavko.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. lipanj 2024 10:47