PREKINULA ŠUTNJU

SEVERINA NAPALA MILANA 'Prijetio je da će me uništiti, a to je jako razljutilo moju majku'

O majci svoga djeteta u javnosti nisam rekao ništa ružno niti ikada imam namjeru to učiniti, poručio je Popović
Split, 210712.Poznati sahist Gari Kasparov danas je na splitskim Prokurativama odigrao simultanku humanitarnog karaktera.Povod za ovaj dogadjaj je 100. obljetnica osnivanja Hrvatskog sahovskog saveza, a ujedno ce biti pruzena potpora akciji Sah uz skolu.Medju dvadesetak natjecatelja bili su i Petra Martic, Stipe Bozic, Igor Stimac, Severina Vuckovic sa zarucnikom Milanom Popovicem, gradonacelnik Vukovara Zeljko Sabo, gradonacelnik Kastela Josko Berket i drugi.Na fotografiji: Severina i Milan Popovic. Foto: Duje Klaric / CROPIX
 Duje Klarić / CROPIX

Premda su se i Severina i Milan Popović prije nepuna tri tjedna zaklinjali kako zbog dobrobiti njihovog sina Aleksandra neće nastaviti prepucavanje po medijima, šutnja nije dugo trajala. Severina je, naime, u razgovoru za jedan srpski tjednik oštro napala svog bivšeg dragog, zamjerajući im što je njihovog sina, zahvaljujući svojim medijskim istupima pretvorio u dijete s naslovnica tabloida.

- On je Aleksandrov otac. Pravdala sam ga time što je povrijeđen, jer sam otišla. Svi koji gube se ljute. Svatko ima pravo biti ljut. Ali ljutnju, tugu, ego i bijes treba rješavati u svoja četiri zida. Može o meni govoriti što hoće, ali mi smeta što je dozvolio da naše dijete postane dijete tabloida - kazala je pjevačica i dodala da ne žali za Milanom.

- Kad izgubite čovjeka koji ničega nije vrijedan, pa ni razočaranja, nije vam to teško - rekla je Severina, koja je novinarima ispričala kako joj je Milan prijetio da će je uništiti, što je jako rasrdilo njenu mamu Anu koja je, tvrdi pjevačica, srpskog poduzetnika voljela kao sina, a sada ga ne smatra ni čovjekom ni muškarcem.

S druge strane Popović, piše u njegovom priopćenju sastavljenom u povodu Severininog intervjua, naglašava kako i dalje izuzetno poštuje baku Anu, te niječe da je ikad prijetio Severini.

- Nikada u životu nisam nikom prijetio, a pogotovo ne majci svog djeteta, o kojoj ništa ružno u javnosti nisam rekao niti ikada imam namjeru da to napravim. U jednom od dva intervjua koje sam tijekom svog ovog vremena dao naglasio sam tek da sam iz novina doznao da smo se Severina i ja zaručili. To mogu samo ponoviti - kaže Milan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 23:59