DOPING AFERA

Sheryl Crow kao svjedok: Savezni agenti ispitali bivšu djevojku Lancea Armstronga

 AFP

Nakon što je legendarni američki biciklist Lance Armstrong optužen za doping , u sklopu istrage kojom su mu oduzeti sve titule, policija je ispitala i njegovu bivšu djevojku Sheryl Crow.

Popularna je pjevačica u skandal uvučena prošle godine kada je saveznim agentima dok su pripremali istragu protiv sedmerostrukog prvaka Tour de Francea, dala neke informacije. Naime, Sheryl Crow, koja je bila u vezi sa sportašem od 2003. do 2006. godine, a prekinuli su tik prije vjenčanja, odgovorila je policiji na sve njihove upite.

Nije poznato što je točno slavna pjevačica rekla policajcima, a istražitelji su odbili komentirati sadržaj istrage.

Pjevačica je komentirala optužbe o dopingu i u intervjuu koji je dala 2005. za USA Today, dok je još bila zaručena s Lanceom.

Tada je odbacila optužbe kako su glasine o dopingu rezultat antiamerikanizma i francuskih fanova biciklizma.

- Ne mislim da Francuzi imaju misiju rušiti njegov integritet. To je samo šačica ljudi koji šire ovu teoriju, a to je zamorno i neugodno, i na kraju će se završiti, nadam se.'

Bivši je par kazao kako su još uvijek u dobrim odnosima. Još u doba kada su bili zajedno, Crow je provodila vrijeme s Armstrongom u hotelima i privatnim avionima, koji su, prema kolegama biciklistima, bili glavno mjesto korištenja ilegalnih supstanci.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 09:14