KREĆU PAŠALIĆEVI

Simona Gotovac u vezi s nećakom Ivića Pašalića

Intenzivno druženje Simone i Marka Pašalića započelo je prije dva tjedna nakon što ih je upoznala zajednička prijateljica.
 Jure Mišković/CROPIX

ZAGREB - Simona Gotovac nije dugo provela u samačkom životu. Nakon što je zatražila razvod od svog, još malo pa bivšeg supruga, Ante Gotovca, Simona je utjehu pronašla u zagrljaju Marka Pašalića, nećaka nekadašnjeg političara Ivića Pašalića, piše magazin Arena.

Intenzivno druženje Simone i Marka započelo je prije dva tjedna nakon što ih je upoznala zajednička prijateljica, a kasnije su često viđani kako zagrljeni šeću gradom.

Simona je navodno svoju novu 'lovinu' preotela bivšoj Miss Hrvatske Maji Cvjetković koja je ostala šokirana kada je Marka i njegovu novu ljubav.

Dok se Simona već oporavila i naveliko uživa u svom novom životu, ni Ante Gotovac na troši vrijeme na plakanje. Viđen je naime u Osijeku s novom djevojkom, 20-godišnjom Petrom Svirić. Iako su se u početku skrivali od znatiželjnih pogleda, nakon nekog vremena su se opustili i počeli nježnosti javno izmjenjivati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. svibanj 2024 22:56