ANTE BYE, BYE

Simona: Moj novi dečko ne mora bit ni bogat ni lijep

Brakorazvodna parnica Gotovčevih počinje u listopadu, a Simona se nada kako će ona i Ante ostati u dobrim odnosima. Sada, kaže, želi napokon samo malo prave ljubavi.

ZAGREB - Najkontroverzniji hrvatski bračni par uskoro će skinuti prstenje s ruku i okončati sagu zvanu Simona i Ante Gotovac. Naime, prema pisanju magazina Arena, prvo ročište brakorazvodne parnice Gotovčevih očekuje se početkom listopada.

Ljepšu polovicu Gotovčevih, Simonu, na sudu će predstavljati Dafinka Večerina poznata po svojoj borbenosti za prava klijenta dok se Ante 'oboružao' odvjetnicom Snježanom Premuš Baltić.

- Smeta me kad ljudi moj razvod s Antom doživljavaju kao medijski spektakl. To nije marketinški trik za povećanje gledanosti - objasnila je Simona te dodala kako će Ante i ona preko kćerkice Gabrijele ostati u dobrim odnosima.

Uz dobre, ostaju i u poslovnim odnosima jer je Ante Simonin menadžer te nitko od njih dvoje nema interesa u gubitku kontakta.

Simoni u životu trenutačno dobro ide. Osim što će okončati brak koji ne funkcionira, Simona se pomirila i s kumom Giannom Apostolski u klubu Kristal. Navodno je za njihovu svađu Ante bio kriv.

Uz to, Simonica se pohvalila kako ne bi imala ništa protiv da si nađe novog dečka.

- Ne mora biti bogataš niti frajer za kojim trči pola grada. Meni treba fin i pristojan mladić koji će voljeti mene i Gabicu, netko s kim ću graditi zajedničku budućnost. Htjela bih konačno malo prave ljubavi - opisala je svog savršenog dečka Simona te dodala kako će se zaposliti i u dućanu ako bude bilo potrebno.

Podršku u razvodu pružila joj je cijela obitelj, a Ante Gotovac nije želio ništa komentirati jer se boji financijskih sankcija od strane Nove TV za razgovor s drugim novinama dok ne završe 'Gotovčevi'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 02:54