ZA OBITELJ

SLAVNI GLUMAC NAPISAO VLASTITU OSMRTNICU 'Jim je bio dovoljno sretan da zaradi za svoju obitelj'

 SIPA/Cropix

Glumac James Rebhorn, koji je preminuo ovog tjedna u dobi od 65 godina nakon dugogodišnje borbe s rakom kože, sam je napisao svoju osmrtnicu.

Zvijezda serije 'Homeland' na tu ideju je došao inspiriran likom iz filma 'Too Much, Too Much, Too Many', a učinio je isto to, otkrila je njegova agentica.

Rebhornova posljednja poruka je bila oproštajna te je bila posvećena njegovoj obitelji uglavnom ignorirajući njegova osobna postignuća kako obično obitelj i rodbina to navode u osmrtnicama za novine.

'Iza Jamesa ostala je njegova supruga Rebecca te njegove dvije kćeri, Emma i Hannah. One su bile smisao njegova života i dale mu slobodu da ga živi. Bez njih, koje su bile centar njegova postojanja, njegov život ne bi bio mnogo više od obične magle.Jim je bio dovoljno sretan da zaradi za svoju obitelj radeći ono što voli. Bio je profesionalni glumac... Bez nekih izvanrednih profesora i najboljih agenata u ovom poslu ne bi postigao mnogo od svoje karijere. Bio je sretan čovjek svakog dana', dio je osmrtnice koju je glumac napisao prije smrti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. svibanj 2024 04:22