ŠOKIRANI SHIA

SLAVNI GLUMAC 'Producenti su me tražili da im pošaljem fotku penisa'

 Charles Sykes/Invision/AP

Kao i uvijek, Lars Von Trier uspio je podići mnogo prašine svojim filmom. Ovog puta riječ je o filmu 'Nimfomanka' u kojem supruga saznaje kako je muž vara s nimfomankom, ženom opsjednutom seksom i orgazmima.

A u filmu glumi i Shia LaBeouf. On je svojom izjavom podigao još više prašine rekavši kako je producentima morao poslati sliku svog penisa umjesto klasične audicije za ulogu.

'Kad smo krenuli u pregovore za ulogu prvo što su me tražili jest da pošaljem fotografiju mog penisa. Bio sam šokiran kao i ostatak mog tima, ali to su tražili producenti, a ne Lars, kako bi mnogi pomislili', otkrio je glumac.

'U svojim prijašnjim ulogama uvijek sam glumio prosječnog muškarca koji se nađe u neobičnim životnim situacijama, a uloga Jeremyja bila mi je prilika da igram zlog, blasfemičnog čovjeka', priznao je glumac.

Ipak, penis slavnog glumca nećete vidjeti na filmskom platnu.

'Snimili smo glumce kako se pretvaraju da se seksaju, a oni su imali i svoje dvojnike koji su se zaista seksali pa smo u digitalnoj post produkciji spojili te dvije scene. Iznad struka ćete vidjeti zvijezde, a ispod struka će to viti njihovi dvojnici', otkriva Louise Vesth iz produkcije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 05:32