'BRIDAL' KAMPANJA MODNOG DVOJCA

SPEKTAKULARNE FOTOGRAFIJE VJENČANICA Mia Kovačić u pustinji snimala modnu bajku

TV voditeljica i model upustila se u avanturu eNVy rooma
 Foto: Šime Eškinja

Lijepa žena, djevičanski bijela vjenčanica, egzotični pustinjski pijesak, čarobna atmosfera.

Tako izgleda nova bridal kampanja modnog dvojca eNVy room, iza kojeg stoje dizajneri Nikica Ivančević i Vjeko Franetović, a koju su u suradnji s turističkom agencijom Atlas nedavno snimili u emiratskoj pustinji nadomak Dubaija.

Zanosna je mladenka, treći put, TV voditeljica Mia Kovačić. U pustinjskoj avanturi Mia pozira u udobnim vjenčanicama lišenim pretencioznog glamura.

Foto: Šime Eškinja

Pri kreiranju svake nove vjenčanice, naime, kreatori Nikica i Vjeko osluškuju potrebe i želje moderne mladenke koja prije svega u vjenčanoj haljini želi nesputano provesti cijelu noć.

- Nova bridal kolekcija donosi dvanaest novih modela, izrađenih od visokokvalitetnih i laganih materijala, pa se tako mladenke i u pripijenom sirena-kroju osjećaju ugodno i posve nesputano - poručuju poznati domaći dizajneri.

Foto: Šime Eškinja

Izbor Mije Kovačić kao zaštitnog lica nije iznenađenje budući da taj dvojac s voditeljicom uspješno surađuje godinama. Na fotografijama Mia je uz devu, spušta se s retro suncobrančićem od bijele čipke niz pješčanu dinu, baca listove papira, kontemplira uz ogoljeno stablo...

Fotografije su intimne, u svakom slučaju kampanja joj je, kaže, bila izuzetno zanimljiva avantura. Sa snimanjem se kretalo rano ujutro dok su temperature još niske. - Snimanje duboko u pustinji najbliže je osjećaju kao da si sam na planetu - ushićeno je izjavila Mia.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. svibanj 2024 08:42