VEZE PREKO GRANICE

Što je to magično i privlačno u dečkima iz istočnog susjedstva

ZAGREB - Dalmatinci koji su oduvijek bili na glasu kao najveći zavodnici ovih prostora čini se, barem kada su u pitanju poznate Hrvatice, dobili su žestoku konkurenciju u našim istočnim susjedima. Severina je tek posljednja u nizu koja je poklonila srce preko granice jer je i voditeljica Nove TV Nikolina Pišek odnedavno u romansi sa srpskim poduzetnikom s berlinskom adresom Matijom Ćorkovićem.

Tajili vezu

Par se upoznao još prije godinu dana u beogradskom hotelu Hyatt, no u tom je trenutku atraktivna Zagrepčanka još uvijek bila u vezi s roniocem Kikijem Curavićem koja je neslavno završila prije nekoliko mjeseci. Nikolina do sada nije željela komentirati te navode, ali sada nakon zajedničke proslave Nove godine u Beogradu to uostalom nije ni potrebno.

Srpskom šarmu prije četiri godine nije odoljela ni jedna od naših najuspješnijih manekenki Kristina Sajko.

Kemija i na platnu

Njezina romansa s glumcem Sergejem Trifunovićem okončana je nakon samo par mjeseci, a nedavne glasine kako se ponovno viđaju glumac je demantirao. Je li se strast s velikog platna preselila i iza kamera, kada su u pitanju Nataša Dorčić i Predrag Miki Manojlović , vjerojatno nikada nećemo doznati. No sudeći po kemiji između protagonista Grlićeva filma “Neka ostane među nama”, koja je bila i više nego očita, glumački kuloari bili su na pravom tragu.

Potraga za srećom

Kći Rade Šerbedžije, Lucija, svoje je srce poklonila srpskom piscu i redatelju Filipu Gajiću, a Mira Furlan u dugogodišnjem je braku s redateljem Goranom Gajićem. Imaju 11-godišnjeg sina Marka Lava, a kako im je početkom 90-ih zajednički život postao nesnosan na ovim prostorima, zajedno su otišli potražiti sreću u Americi, ostvarili uspješne karijere i ostali zajedno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. lipanj 2024 15:11