SPRDNJA NA TWITTERU

COURTNEY LOVE UZ 'ALTERNATIVNE ČINJENICE' ISPEGLALA SVOJU BIOGRAFIJU 'Nikad se nisam drogirala, imam savršen glas, mogla bih pjevati u operi'

 Getty Images

Nakon što je Sean Spicer, novi glasnogovornik Bijele kuće, rekao novinarima da je Trumpova predsjednička inauguracija u Washingtonu privukla više publike nego ikada prije (iako fotografije svjedoče suprotno), Trumpova savjetnica Kellyanne Conway pokušala je obraniti glasnogovornika tvrdnjom kako je on samo izložio "alternativne činjenice". Ta se fraza u rekordnom roku pretvorila u viralnu pošalicu, a sprdnji na taj račun pridružila se pjevačica Courtney Love, udovica frontmena Nirvane Kurta Cobaina.

Courtney je tim povodom na Trumpu omiljenom komunikacijskom kanalu Twitteru objavila niz napisa o sebi, šaljivo mijenjajući svoju biografiju, inače krcatu ekscentričnim ispadima i neurednim životnim stilom.

Napisala je tako da je rođena 1992. godine (a ne 1964.), da se "nikada u životu nije drogirala", da nikada nije psovala u javnosti ili pušila cigarete, te da je studirala "japansku povijest na Yaleu" i da tečno govori grčki i latinski.

Pored ostalog, napisala je Courtney Love da ima savršeni glas te da se svi slažu kako njen glas zvuči poput operno školovane pjevačice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 06:56