VILE S BAZENIMA

FOTO: FILMSKI MOGUL RASPRODAJE NEKRETNINE Zavirite u luksuzne domove Harveyja Weinsteina kojeg čekaju milijunske odštete u slučajevima zlostavljanja

 
Weinsteinovo imanje u Hamptonsu
 Profimedia, Xposurephotos

Holivudski producent Harvey Weinstein prodao je luksuzno imanje u Connecticutu i oglasio još jedno u Hamptonsu za prodaju kako bi mogao pokriti buduće sudske troškove nakon što se suočio s nizom optužbi za seksualno zlostavljanje.

Osnivač studija Miramax dobio je za vilu sa četiri spavaće sobe i tri kupaonice u Westportu u Connecticutu 1,65 milijuna dolara (više od 10 milijuna kuna), piše Daily Mail. Weinstein je tu vilu dao u oglas još u travnju prije nego što ga je 30-tak žena iz filmske industrije optužilo za napastvovanje. Ako sudovi presude u korist žrtava, filmski će mogul morati isplatiti milijune dolara odštete i drugih pravnih troškova, a u vlastitoj je firmi dobio otkaz nakon brojnih optužbi.

Osim toga, protiv Weinsteina bi tužbu mogla podignuti i tvrtka koju je vodio zbog kršenja određenih stavki ugovora, piše LA Times. Producent, čije se bogatstvo procjenjuje na 130 milijuna dolara, vjerojatno će kazneno odgovarati za svoje postupke. Ranije ovaj tjedan objavljeno je da će Weinsteina zastupati poznata i skupa odvjetnica Patricia 'Patty' Glaser.

Vila u Connecticutu izgrađena 1953. jedno je od najpoželjnjih imanja na tom području. Osim luksuzne unutrašnjosti koju možete pogledati u galeriji, kuća je okružena bazenom, te golf i teniskim terenom.

Weinstein pokušava prodati i 12,5 milijuna dolara vrijedno imanje u Istočnom Hamptonu u New Yorku, sa sedam spavaćih soba i osam kupaonica. To je imanje kupio prije tri godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 07:30