TRANSFORMACIJA

FOTO: OD DJEVOJKE SA SELA DO SUPERMODELA Victorijin anđeo na početku karijere: 'O šminkanju i modi nisam znala ništa, izgledala sam poput dječarca'

 INSTAGRAM

Odrastajući u nizozemskom gradiću Eastermaru, koji ima svega 1600 stanovnika, maštala je o karijeri klizačice, a manekenstvo joj nije bilo ni na kraj pameti.

'Izgledala sam poput dječaka. Šminkanje i modni časopisi uopće me nisu zanimali. Da mi je netko tada rekao da ću biti Victorijin anđeo, vjerojatno bih mu odbrusila da je lud', izjavila je svojedobno Doutzen Kroes.

Nakon što je završila srednju školu, u želji da si zaradi kakav-takav džeparac, Nizozemka je iz čiste znatiželje poslala fotografije u modnu agenciju u Amsterdamu, koja ju je odmah poslala u New York.

Doutzen je sad na Instagramu objavila fotografiju iz tog razdoblja, na kojoj nema ni trunke šminke, a opisala ju je riječima 'čudljiva tinejdžerica'.

'Do putovanja u Ameriku nikad nisam bila izvan rodne Nizozemske, a do kraja srednje škole samo jednom sam posjetila Amsterdam. Bila sam prava djevojka sa sela, a za brend Victoria's Secret, koji me odmah angažirao u svojim kampanjama, nikad nisam bila ni čula', rekla je plavokosa ljepotica.

Kroes se početkom 2015. povukla s pista i posvetila obitelji, ali i dalje snima editorijale za časopise.

Od 2010. u braku je s nizozemskim DJ-em Sunneryjem Jamesom, s kojim ima sina Phyllona i kćer Myllenu Mae.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 04:49