VJENČANJE GODINE

FOTO: TKO JE OVDJE PRINCEZA Žena Frane Lasića mamila uzdahe na srpskom kraljevskom vjenčanju dok mladenka nije impresionirala vjenčanicom

 
 Instagram

Beograd je u subotu slavio kraljevsko vjenčanje - Danica Marinković, kći srpskog slikara Milana Cileta Marinkovića, udala se za princa Filipa Karađorđevića, sina princa Aleksandra. Među dvjestotinjak uzvanika na vjenčanje je došla i beogradska dizajnerica Milena Lasić, mlađahna supruga našeg glumca Frane Lasića.

Markantni Dubrovčanin u braku je s 30 godina mlađom dizajnericom već dvije i pol godine, i osim što je zbog nje preselio u Beograd, ranije je izjavljivao kako uživaju. Fotografije u svečanoj toaleti Milena je objavila na svom profilu na Instagramu i primila brojne komplimente, ali i nekoliko kritika.

Naizgled jednostavna Milenina haljina zapravo je pravi primjer elegancije. Otvorena i dekoltirana s tankim bretelama otkrivala je cijela leđa, no ne previše. Gornji pripijeni dio otkrio je savršenu Mileninu figuru dok je donji dio u širokom kroju padao do poda. Ipak, srpski su joj mediji zamjerili činjenicu da ispod haljine nije nosila grudnjak, piše tportal.

#royalwedding #whitecastle #blackdress

A post shared by Milena (@milenamaticlasic) on

#royalwedding #belidvor #blackdress

A post shared by Milena (@milenamaticlasic) on

#royalwedding #whitecastle

A post shared by Milena (@milenamaticlasic) on

#weding #belidvor #royalweding #whitecastle

A post shared by Milena (@milenamaticlasic) on

Srpski su se mediji osvrnuli i na vjenčanicu Danice Marinković, koju je dizajnirala Roksanda Ilinčić, a Blic ju je okarakterizirao kao potpuno bezličnu.

Lasiću je ovo četvrti brak, a iz prošlih brakova ima troje djece.

Official photo of the wedding ( 7th October 2017) #royals #wedding #princessdanica #serbia #beograd #Brasil #family

A post shared by B/RS/AL/RO/CG (@balkanroyals) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 10:36