VJENČANJE SEZONE

Glamurozna svečanost: Vjenčali se jedan od najbogatijih Hrvata Davor Lukšić i Cristel Carrisi

 Damjan Tadić, Crisberry_Swim / HANZA MEDIA, INSTAGRAM

Čitav povijesni centar talijanskog gradića Leccea bio je u bijelome jer se ondje održalo jedno od najočekivanijih vjenčanja sezone – ono između Cristel Carrisi i poduzetnika Davora Lukšića, prenose talijanski mediji.

Nakon četiri godine ljubavi, Cristel i Davor su izmijenili bračne zavjete čemu je prisustvovalo oko 500 uzvanika.

Mladenka je u društvu svojih slavnih roditelja, Romine Power i Ala Bana, stigla u baroknu crkvu Svetog Mateja u prekrasnoj bijeloj čipkastoj vjenčanici s otvorenim leđima te dugačkim velom, dok je mladoženja bio vrlo elegantan u tamnom odijelu i baršunastim mokasinama.

U uskim uličicama pitoresknog gradića okupilo se mnoštvo ljudi koji su željeli vidjeti i fotografirati sretni par, a među gostima našli su se i mladenkine sestre Romina mlađa, Brigitta, mala Jasmine i Mara Veiner, zatim modna blogerica Chiara Nasti i još mnoge osobe iz javnog života.

Nakon obreda u crkvi, svadbena se povorka uputila prema farmi La Mea u Cellinu San Marco gdje su se pogostili biranim mesnim i ribljim delicijama. Zanimljivo, umjesto da mladencima nešto poklone, svi su uzvanici zamoljeni da daju prilog organizaciji za zaštitu mora.

Pogledajte snimku svadbenog slavlja:

Inače, ovaj vikend bio je za Cristel Carrisi doista poseban jer, osim što se udala, i njezina krsna kuma, Majka Tereza, proglašena je svetom:

Pogledajte fotografije s vjenčanja:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 01:43