ŠOKANTNO PRIZNANJE

IZA SEBE IMA DVA BRAKA, U VEZI JE S POZNATIM SCENARISTOM, KAŽE DA JE HETERO, ALI... 'Bila sam u lezbijskoj vezi'

 Getty Images / Getty Images

Gillian Anderson, iza koje su dva braka, prema najnovijim napisima u stranim medijima, trenutačno je u vezi s Peterom Morganom s kojim se nedavno pojavila na premijeri Netflixove serije 'The Crown'.

Zvijezda serije 'Dosjei X' i 'Pad', koja je i majka troje djece, prije četiri godine priznala je da je u prošlosti bila i u vezi sa ženom kojoj je čak posvetila i post na svom blogu. Iako se nakon svog priznanja deklarirala kao heteroseksualka, otkrila je da joj je danas žao što je njihovu vezu skrivala od medija. Naime, grižnja savjesti pojavila joj se nakon što je njezina bivša djevojka preminula ubrzo nakon što joj je dijagnosticiran tumor na mozgu.

- Nikad o njoj nisam pričala, ali bila je divna osoba koja je imala velik utjecaj na moj život. Nakon što smo prekinule, jednom prilikom me nazvala i objasnila da su joj ponudili 60 tisuća dolara ako odluči prodati naše zajedničke fotografije. Ja sam je zamolila da to ne učini i ona me poslušala. Danas mi je žao što joj nisam dozvolila da to ipak učini jer je jedva spajala kraj s krajem - objasnila je Gillian tada.

Glumica je u spomenutoj vezi bila kad je išla u srednju školu, a zauvijek će pamtiti da ju je djevojka o kojoj je odlučila progovoriti izvukla iz depresije i svih negativnih posljedica televizijske slave jer su se redovito čule i nakon što su prekinule.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 12:20