BOJI SE ZA ŽIVOT

JUNAK SERIJE 'PRAVA ŽENA' TRAŽI ZAŠTITU POLICIJE Mjesecima je ignorirao poruke opsjednute obožavateljice, a onda je situacija potpuno izmakla kontroli

 INSTAGRAM

Crnogorski glumac Petar Strugar, kojeg je hrvatska publika donedavno imala prilike gledati u RTL-ovoj televizijskoj seriji 'Prava žena', zatražio je pomoć policije zbog opsjednute obožavateljice.

Zagreb, 230816.
Dotrscina.
Snimanje dijela scena nove telenovele RTL-a Prava zena, cija je autorica i koproducentica Jelena Veljaca, odrzalo se u sumi Dotrscina.
Na fotografiji: Petar Ciritovic i Petar Strugar.
Foto: Marko Todorov / CROPIX
CROPIX

Prema pisanju medija iz susjedstva, miljenika žena još je prije nekoliko mjeseci počela proganjati djevojka, čiji identitet je i dalje tajan.

Junak filmova 'Montevideo, Bog te video!' i 'Jesen samuraja' prvo je počeo dobivati SMS-ove u kojima mu je dotična izjavljivala ljubav i molila ga da bude u vezi s njom. Strugar je obožavateljicu uspješno ignorirao, ali situacija je nakon nekog vremena potpuno izmakla kontroli.

Kad mu je pomahnitala žena počela prijetiti, 28-godišnji glumac rodom iz Cetinja sve je prijavio policiji. Pisala mu je kako će ubiti ne samo njega, nego i njegovu djevojku te dijete - dvoipolgodišnjeg sina Zaharija.

Petar je primijetio da mu se netko stalno šulja oko ulaznih vrata, na kućnom pragu nekoliko puta pronašao je i sumnjive ceduljice, a kap koja je prelila čašu bile su izbušene gume i izgreban automobil njegove djevojke.

Policija trenutačno provjerava brojeve s kojih je Strugar dobivao SMS-ove kako bi napokon utvrdili tko je vlasnik mobitela.

O cemu li je mislio Robinzon Kruso ;) #sea #boating #traveling #storm

A post shared by PetarStrugar (@p_strugar) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 14:28