PJEVAČ

JUSTIN BIEBER KAŽE DA ŽELI BITI ODRŽIV PA JE ZATO OTKAZAO OSTATAK TURNEJE 'Želim biti muškarac koji uči na pogreškama'

 
 Scanpix Denmark/Jonas Skovbjerg Fogh / REUTERS

Justin Bieber je putem objave na Instagramu objasnio zašto je odlučio otkazati posljednjih 14 nastupa u sklopu svoje svjetske turneje Purpose, piše The Guardian.

'Želim da mi um, srce i duša budu održivi', napisao je između ostaloga u objavi Bieber.

Nakon što je odradio 150 koncerata u 40 zemalja, uključujući i jedan u Zagrebu, Bieber je otkazao posljednjih 14 nastupa, rekavši da se 'odmara i opušta'. Pjevač je putem objave na Instagramu detaljno objasnio svoje razloge.

'Naučio sam da želite zaštititi svoj poziv što ga više cijenite', napisao je Bieber. 'Slobodno vrijeme koje sada uzimam je moja poruka da želim biti ODRŽIV... tako mogu biti muškarac koji želim biti, muž koji ću jednom biti i otac koji želim biti.'

Bieber se u posljednjih godinu dana našao usred nekoliko incidenata koji su dali za naslutiti da s pjevačem nešto nije u redu. U studenom prošle godine udario je španjolskog obožavatelja, a prije nekoliko je dana slučajno svojim automobilom udario paparazzo fotografa te mu je zabranjeno nastupati u Kini.

'Učenje i rast nisu uvijek lagani, međutim spoznaja da nisam sam me tjera da idem naprijed. Dopustio sam nesigurnostima da me ponekad pokolebaju i slomljenim odnosima da diktiraju moje ponašanje prema drugim ljudima. Dopustio sam gorčini, ljubomori i strahu da mi kontroliraju život.!!!! ... Međutim, neću se sramiti svojih pogrešaka. Želim biti muškarac koji od njih uči i raste.!!', napisao je Bieber te se velikim slovima ispričao za sve gramatičke pogreške u objavi.

'MISLIM DA SU NESAVRŠENOSTI POSEBNE!!', dodao je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. svibanj 2024 04:07