MALO JE PRETJERALA

LIJEČNICI UPOZORAVAJU: GWYNETH PALTROW ŠIRI LAŽNE INFORMACIJE O ZDRAVLJU NA PORTALU Promovira ljekovite naljepnice, tvrdi da su tamponi toksični...

 REUTERS

Gwyneth Paltrow vlasnica je portala Goop koji se, među ostalim temama, bavi i zdravim životom. No, ugledni liječnici tvrde da je pun neistinitih informacija.

Jedan od kontroverznijih proizvoda na portalu su ljekovite naljepnice za tijelo za koje glumica tvrdi da balansiraju razinu i protok energije kroz tijelo te da su napravljene od materijala koji NASA koristi u svom svemirskom programu. No, stručnjaci iz NASA-e oštro su negirali da koriste takav materijal.

Na stranici se također može naći članak koji upozorava na to da su tamponi zapravo toksični za tijelo žene. Neki liječnici su odmah reagirali te upozorili Gwyneth da su takve tvrdnje bizarne i netočne.

Paltrow je nedavno gostovala u showu Jimmyja Kimmela i tada nije imala pojma što se točno nalazi na njezinoj stranici, a kada joj je voditelj postavio nekolicinu neugodnih pitanja, ona je to pokušala okrenuti na dobru zabavu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 11:41