SLAMKA SPASA

Mariah Carey nikako nije mogla skinuti kile pa se odlučila na drastičan potez, ide na operaciju

 
 Mario Anzuoni / REUTERS

Mariah Carey, koja se zbog debljine već dulje vrijeme nalazi na meti kritika, navodno se podvrgnula opertivnom zahvatu smanjenja želuca kako bi smršavjela, jer joj tradicionalnim metodama dijete i vježbanja to očito ne uspijeva.

Dobitnica Grammyja već je prošle srijede pokazala tanju figuru na svečanom događaju u Hollywoodu, a prema izvorima američkog portala ET Online za sve je zaslužan operativni zahvat kojem se podvrgnula prije šest tjedana.

Pjevačica, koja je inače jedan od pjevačkih idola našem Jacquesu Houdeku i koju je upoznao prije godinu i pol dana na koncertu u Beču, povela se za njegovim primjerom što se metoda mršavljenja tiče. Radi se o odstranjivanju dijela želuca čime se smanjuje osjećaj gladi, a pacijent manje jede.

Izvori su za američki medij rekli da je pjevačica bila izrazito nesigurna oko svog izgleda i figure: ‘Nikad nije bila mršavica i uvijek je varirala u težini, no to je jako uzrujava. Ona pak živi u neznanju. Traži od svojih pomoćnika da skinu etikete s odjeće kako ne bi bila svjesna koji broj nosi.’

Jedan je njezin poznanik rekao da se sad osjeća puno bolje te da ovu operaciju smatra novim početkom. Njezin glasnogovornik nije htio komentirati vijest o zahvatu.

Singer Mariah Carey places her feet in cement in the forecourt of the TCL Chinese theatre in Los Angeles, California, U.S., November 1, 2017. REUTERS/Mario Anzuoni
Mario Anzuoni / REUTERS
Mariah Carey snimljena u Los Angelesu 1. studenog 2017.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 00:00