ZAGONETNA TAYLOR SWIFT

MEGAPOPULARNA PJEVAČICA POTPUNO IZBEZUMILA OBOŽAVATELJE Najprije izbrisala sve objave na društvenim mrežama, a sada je objavila tajnoviti video

 
 REUTERS

Američki mediji nisu sigurni je li riječ o referenci za pomrčinu Sunca (danas u SJevernoj Americi), Igru prijestolja ili Kim Kardashian, ali jedno je sigurno: Taylor Swift, jedna od najpopularnijih pjevačica na svijetu, vratila se društvenim mrežama. Tri dana nakon što je u petak šokirala obožavatelje brisanjem svih postova dosad objavljenih, što predstavlja pravi presedan u showbiz svijetu.

Naime, megapopularna Taylor u ponedjeljak, nešto iza 11 sati ujutro, objavila je na Twitteru i Instagramu video snimku u trajanju od 10 sekundi koja prikazuje rep zmije.

Njezini obožavatelji su na iglama i ne mogu dočekati vidjeti o čemu je riječ. U petak je Taylor obrisala sve objave na Instagramu i Twitteru te cjelokupni sadržaj sa njezine web stranice što je potaknulo špekulacije da se bliži objava njezinog novog albuma, kojega glazbeni svijet s nestrpljenjem iščekuje.

'Tresem se', 'Što se događa?', 'Taylor se vraća', 'Kakav povratak, to može samo Taylor', samo su neki od 32.000 komentara na Twitter računu pjevačice.

Slučajno ili ne, u petak je bila treća obljetnica od objave njezina albuma Shake It Off i najave petog glazbenog uratka naziva 1989., što bi moglo značiti da je šesti album čeka iza ugla.

Megapopularna američka zvijezda svake dvije godine objavi album, a Genius, najveća glazbena kolekcija stihova pjesama i glazbenog nasljeđa, objavila je da je nova pjesma naziva Timeless registrirana na ime Taylor Swift, iako ostaje da se vidi je li sve to povezano.

Dodajmo još tome da su glazbeni radio DJ-evi navodno dobili dojavu da će dobiti informaciju o Taylor Swift u 14 sati po lokalnom vremenu. Živi bili pa vidjeli.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 22:27