SOFIA VERGARA

NAJPLAĆENIJA TELEVIZIJSKA GLUMICA POTPUNO PROMIJENILA IMIDŽ S kovrčavom crnom kosom jedva su je prepoznali i najvjerniji obožavatelji

 Instagram

Ako je suditi prema fotografijama koje je među zadnjima podijelila na Instagramu, Sofia Vergara zna kako oduševiti svoj obožavatelje.

Ovaj put je to odlučila učiniti tako što je pozirala u nekoliko pripijenih kostima i tako dala naslutiti da radi na tajnom projektu, dok mnogi misle da je sve to dio novih nastavaka serije 'Moderna obitelj' čija je glumica zvijezda.

Na prvoj fotografiji Sofia je pozirala s kovrčavom perikom i u dekoltiranoj haljini, a na drugoj je u prvom planu također dekoltirana haljina samo drugačijeg kroja, no ovog puta se odlučila za kraću i ravnu verziju frizure.

Prema časopisu Forbes glumica je prošli tjedan pet put zaredom proglašena najplaćenijom televizijskom glumicom na svijetu sa zaradom od 43 milijuna dolara u zadnjih godinu dana. To je čak 66% više nego prošle godine, a jedan od većih prihoda koji ne dolazi s televizije je ugovor s Head and Shoulders linijom šampona.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 13:46