SJEĆATE LI SE BEBI DOL?

POP IKONA BIVŠE DRŽAVE DANAS JEDVA PREŽIVLJAVA Živjela je u kući koja se urušava dok gazda nju i mamu nije izbacio zbog neplaćenih računa

 
 Screenshot/Youtube

'Sve oronulo i raspada se', tako srpski mediji opisuju stan u kojemu je živjela beogradska zvijezda osamdesetih, Bebi Dol. Pjevačicu pravog imena Dragana Šarić navodno je nedavno iz stana izbacio vlasnik jer nekoliko mjeseci nije platila stanarinu, piše Puls Online.

Prema pričanju susjeda bivša pop zvijezda živi s majkom i jedva krpaju kraj s krajem. Srpski je medij objavio i fotografije kuće iz koje su izbačene, kao i fotografije nove zgrade u kojoj navodno žive, i doista prvi objekt djeluje kao da će se svaki čas srušiti.

Vlasnik stana u kojem su živjele ispričao je da je izbacio Bebi Dol i njenu majku jer nisu plaćale:

- Nemojte me pitati za nju, molim vas! Naravno da je znam. Iznajmljivao sam joj stan. Nisam imao lijepo iskustvo s njom kao stanarkom. Nije mi plaćala stanarinu mesecima, imao sam velikih problema s njom. Na kraju sam je morao izbaciti iz stana. Ona je hohštapler i prevarant. Neću pričati o njoj - iznervirao se gospodin.

Pjevačica sudjeluje u TV showu ‘Tvoje lice zvuči poznato’, a u novi je stan preselila ovo ljeto.

Novi susjedi imaju različite dojmove o njoj:

- Viđamo je često, stalno vuče sa sobom neke torbe iz kojih viri garderoba. Ljubazno se javi, ali se vidi da joj nešto fali. Nije ona sva svoja. Znate što hoću reći, čudna je. Mislim da tu živi s majkom i mačkom - rekla je jedna žena za Puls. Druga je pak otkrila da je Bebi Dol imala jako nesretno djetinjstvo i da nikad nije preboljela razvod roditelja. Zato je, navodno, danas toliko vezana uz majku, no ni jedna ni druga navodno nisu dovoljno odgovorne:

- Dragana zna popiti koju čašicu više, ali ne radi gluposti u takvom stanju. Težak je život njih dvije jer žive kao nomadi, stalno se sele. Nisu si osigurale krov nad glavom, a Bebi Dol više nije u cvijetu mladosti. Njezin suprug čas je tu, čas nije. Više je u Americi, ali mislim da je financijski pomaže koliko može.



Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. travanj 2024 07:32