'VALJDA NEŠTO VRIJEDIM'

POTRESNA BORBA ZA ŽIVOT PJEVAČICE Tijekom operacije liječnici joj slučajno oštetili jetru, ponovo završila u bolnici: 'Od bolova nisam mogla disati'

Sinead O'Connor
 Jacky Naegelen / REUTERS

Sinead O'Connor na društvenim je mrežama podijelila informaciju o svom teškom zdravstvenom stanju. Naime, pjevačica je završila u bolnici nakon što joj je tijekom operacije u subotu slučajno oštećena jetra.

- Jetra mi je sj***** i ubija me. Od bolova nisam mogla disati. Voljela bih da nisam sama na svijetu. priča mog života. Morala bih vrijediti nešto nakon svih ovih godina i nakon svega što sam od sebe dala. U šoku sam jer sam tako sama - iskreno je napisala.

Zvijezda hita 'Nothing Compares To You' zadnje tri godine pati od ginekoloških problema, a prošle godine podvrgnula se histerektomiji, piše Daily Mail.

Osim toga, ova majka četvero djece već godinama bori s problemima vezanim za mentalno zdravlje, a mnoge je već nekoliko puta zabrinula nakon što je na Facebooku ostavila zabrinjavajuće poruke.

Prije 17 godina pokušala se ubiti, a tijekom gostovanja kod Oprah Winfrey otkrila je da joj je dijagnosticiran bipolarni poremećaj. Zadnji incident s njom zbio se u svibnju ove godine kada je pjevačica nestala, ali je ubrzo pronađena, a prošle je godine obitelji ostavila oproštajnu poruku u kojoj je napisala da želi okončati svoj život.

Ubrzo nakon toga završila je na liječenju.

Iza nje su čak četiri braka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 22:46