NATAŠA KOJIĆ

Severina obara s nogu, a pogledajte joj šogoricu! I ona se hvali figurom dok osvaja Ameriku

 Instagram

Sestra Igora Kojića, Nataša, već više od osam godina živi u Americi, u Los Angelesu gdje gradi glazbenu i glumačku karijeru pod pseudonimom Natasha Key.

Svoje profile na društvenim mrežama uglavnom koristi za poslovnu promociju pa se tako na Instagramu često nađu fotografije s castinga i audicija, a na posljednjoj u nizu pohvalila se u jednodijelnom kostimu.

picture#agency#update#losangeles#

A photo posted by NATASHA KEY (@natashakeymusic) on

Prije dvije godine srpski su mediji pisali o njezinom sudjelovanju u američkom realilty showu ‘Spoj s milijunašem’ u kojem usamljeni milijunaši traže ljubav svog života. Nataša se, međutim, nije pretjerano proslavila jer su voditelji u emisiji uživo izrazili sumnju oko njenih godina, a i vokalnih sposobnosti.

"Under the light is the place where all begins and stays"-NK

A photo posted by NATASHA KEY (@natashakeymusic) on

No, Igorova se sestra nije dala smesti, već se nastavila boriti za uloge. Kako stoji na IMDb-u, glumila je epizodne uloge u filmovima ‘Vuk s Wall Streeta’, ‘Night Crawlers’, ‘Tammy’ i ‘We Are Your Friends’ sa Zacom Efronom i Emily Ratajkowski. Pojavila se u serijama ‘Kosti’, ‘Zločinački umovi’, ‘NCIS’, ‘Pravi holivudski muževi’, ‘Trava’ i dr. Na službenoj pak stranici promovira glazbu koju radi.

Early#Morning

A photo posted by NATASHA KEY (@natashakeymusic) on

Na njezinom se profilu može pronaći i nekoliko obiteljskih fotografija koje uglavnom dijeli s profila svog brata uz napomenu koliko joj fali obitelj. Također, često komentira Severinine slike i čini se da se šogorice jako dobro slažu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 23:18