NAKON 16 GODINA VEZE

UDAJE SE NAJPOZNATIJA LOTO DJEVOJKA NA OVIM PROSTORIMA Suzana Mančić u 61. godini planira romantično vjenčanje u Veneciji

Suzana Mančić
 Ivan Kuharić / CROPIX

Bivša voditeljica, manekenka i glumica Suzana Mančić potvrdila je da će se uskoro udati za svog višegodišnjeg partnera i zaručnika Simeona Ocomokosa koji živi u Grčkoj i zbog kojeg je često putovala u tu zemlju.

60-godišnja Mančić i 67-godišnji Ocomokos u vezi su 16 godina, a vjenčat će se 31. ožujka u pravoslavnoj crkvi u Veneciji, piše Kurir. Obred je rezerviran za bližu obitelj, prijatelje i kumove, a nakon toga planiraju vožnju gondolom, otkrila je.

- Vrijeme je da se udam - rekla je Mančić oduševljeno i dodala da se nakon vjenčanja neće preseliti kod supruga u Grčku.

- Za sada se ništa neće promijeniti jer se ‘Suzanin izbor’ neće raditi sam, a i Natalija je još na fakultetu. Kćerke se vesele mom vjenčanju nakon toliko godina, biraju za majku stajling, a ja samo vičem: ‘Ništa komplicirano, molim vas.’ Nosit ću nešto između vjenčanice i elegantne haljine. Treba ući u gondolu i ne potonuti u kanalu Grande - rekla je bivša Loto djevojka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 20:33