UHIĆENA U BANGKOKU

VIDEO: TOTALNI SLOM GLUMICE NAKON UHIĆENJA! Bahata Reese ronila suze i urlikala pred policijom i brojnom publikom: 'Pustite me, imam problema'

 youtube screenshot

Anna Reese, gotovo nepoznata britanska glumica, uhićena je u Bangkoku nakon što je u jednom noćnom klubu izazvala nezapamćeni nered. 30-godišnja Britanka koja je imala epizodne uloge u 'Tsunami Warrioru' i 'Brown Sugaru 2', tijekom cijele noći napadala je posjetitelje kluba i bacala razne stvari po njima.

U međuvremenu nekome je očito prekipjelo, te je pozvana policija koja je doslovce iznijela Reese iz kluba. Međutim, ni tu nije išlo sve glatko budući da je glumica doživjela živčani slom. Počela je urlikati i histerično plakati. Situacija se nije bitno promijenila ni u samoj stanici tijekom ispitivanja.

Na ispitivanju je bila tako pijana da nije uspjela prozboriti ni riječ, pa je morala prespavati u stanici. Zasada je jedino kažnjena za vožnju pod utjecajem alkohola. Nakon što je platila kaznu, Reese je izašla iz pritvora,

- Imam puno problema. Moram se brinuti za svoju obitelj i rodbinu - jedino je što je rekla nakon što je izašla iz stanice.

Ovo nije prvi incident Anne Reese u Tajlandu. Štoviše, jedan prije dvije godine bio je puno teži s puno većim posljedicama. Tada je bahata Britanka u pijanom stanju izazvala prometnu nesreću u kojoj je poginuo policajac. Zatvor je izbjegla nakon što je odlučila platiti milijunsku odštetu obitelji poginulog muškarca. Taj slučaj izazvao je bijes među lokalnim stanovništvom.

- Ovo je dokaz da su bogati i slavni jači od zakona!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 17:29