I ONA JE SAMO MAMA

VJEROVALI ILI NE, OVAJ OBIČAJ KIM KARDASHIAN RADO BISMO USVOJILI Starleta za svoju djecu svake godine priprema divno iznenađenje

 REUTERS

Kim Kardashian u medijima se obično pojavljuje zbog manjih ili većih skandala, ekstravagantnog izgleda ili pak obiteljskih razmirica. No, ovog puta objavom na svom Twitter profilu otopila je srca i onih koji ne vole njezin lik i djelo.

Kim je izjavila kako svojoj djeci, trogodišnjoj kćeri North i jednogodišnjem sinčiću Westu svake godine piše pisma koja će im uručiti kad postanu punoljetni.

- Svojoj djeci svake godine pišem pisma u kojima im opisujem događaje koji su nas kroz tu godinu uveseljavali – napisala je Kim na svom profilu kojeg prati čak 50 milijuna ljudi i izazvala brojne pozitivne reakcije i komentare.

I doista, bez obzira na sve silne fotografije koje današnja djeca posjeduju, svakom bi pojedincu jednoga dana, kad djetinjstvo bude samo uspomena, zasigurno bilo drago čitati riječi ispisane maminom rukom. Pa tako i malenim Kardashianima.

Starleta je ovaj tweet objavila nastavno na prethodni koji se ticao njezina pokojnog oca, poznatog odvjetnika Roberta Kardashiana. Robert bi 22. veljače napunio 73 godine, a tatin joj je rođendan očito bio povod da pročita pismo koje joj je uručio nakon što je završila srednju školu. Pismo posvećeno životu, kako kaže, sad joj je neprocjenjiv dar.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 07:36