I ON JE ČOVJEK

'SVAKA LAŽ I NEPRAVDA ME POVRIJEDE' Marko Perković Thompson progovorio o 'grupacijama koje pokušavaju kompromitirati njega i njegovu publiku'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 13.09.2017. u 09:00

Split, 071216. Velika dvorana Sportskog centra Gripe. Udruga NK Poljicanin 1921. organizirala je humanitarni koncert ciji je cilj prikupljanje donacija za izradu izvedbenog projekta Sportskog centra Poljicanin. Na fotografiji: Marko Perkovic Thompson.
Foto: Bozidar Vukicevic / CROPIX
Bozidar Vukicevic / CROPIX

Nakon prošlotjednog koncerta na zagrebačkoj Šalati, na kojem je s Markom Perkovićem Thompsonom pjevalo više od 5500 ljudi, popularni glazbenik u razgovoru za Dnevnik.hr osvrnuo se na negativne konotacije koje se u domaćoj javnosti često vežu uz njegovo ime.

- Neke grupacije uvijek traže dlaku u jajetu i pokušavaju kompromitirati mene i moju publiku. Ali nema predaje. I dalje ćemo pjevati o našim vrijednostima, ljubavi prema Bogu, čovjeku i domovini. Budimo zajedno i uživajmo - izjavio je Perković.

Dodao je kako ga ipak pogađa kad se loše piše o njemu i njegovim pjesmama.

- Sve to me vrijeđa. I ja sam ljudsko biće od krvi i mesa i svaka nepravda i laž me povrijede. Nažalost, toga ima dosta, ali meni je, na kraju krajeva, važno samo ono što će mi reći moja publika, rodbina i suborci - rekao je Thompson, a prenosi Dnevnik.hr.

S obzirom da mu je turneja Ora et labora pri kraju, pjevač je otkrio kako se uskoro planira posvetiti dovršavanju novog studijskog albuma.

ELIPSO

Izdvajamo